Dobar dan.
Na navedenom traktoru je stao raditi zadnji hidraulik, nije bilo problema, trzanja ili slicno. Samo od jednom nije htio raditi.
Sljedece je ispitano i probano:
Naravno sa sarafcigerom rucno upravljanje radi, dakle struja je...
Imam kompletno kupljeno servisno uputstvo tako da sam bio u mogucnosti izmjeriti sve senzore, ako kome treba uputstvo neka pita, badava je.
Draft senzori ocekivano 2.4 do 2.6V izmjereno 2.46V lijevi i desni
Stepper motor 4pin 2 coils, ocekivano 1.2ohm, izmjereno 1.3ohm coil1 i coil2.
Senzor pozicije, ocekivano full raised 0.5v full lowered 4.75v, izmjereno 0.68 - 3.75v s tim da je pomak lijepo linearni ali max napon ne ide do 4.7, dal je to moguc problem?
Vanjski prekidac lijevo svi kontakti nc i no se ponasaju ocekivano, ispravan.
Potmetar za limit raise range mjereno na bcu naponski ulaz 0.98 do 3.92v
Potmetar za rate of drop 0.94 do 3.95v.
Potmetar rockshaft leveler 0.95 do 3.85v.
Potmetar load depth 0.92 do 4.03v.
Rapid raise prekidači u kabini rade prema ocekivanju.
Sve je mjereno na samom ulazu u bcu komp tako da su svi konektori ispravni.
Nisam uspio uci u dijagnosticki meni da vidim ima li greski. Traktor nema ručku brisača s kojom se u kombinaciji sa zmigavcima ulazi u dia menu na ekranu na instrument tabli.
Za brisace ima okrugli prekidac na krovu, zna li netko kako se ulazi u diagnostiku na ovom modelu?
Više neznam što da radim i gdje da trazim, ima li netko ideju zasto hidraulik ne radi?
Unaprijed hvala.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Na navedenom traktoru je stao raditi zadnji hidraulik, nije bilo problema, trzanja ili slicno. Samo od jednom nije htio raditi.
Sljedece je ispitano i probano:
Naravno sa sarafcigerom rucno upravljanje radi, dakle struja je...
Imam kompletno kupljeno servisno uputstvo tako da sam bio u mogucnosti izmjeriti sve senzore, ako kome treba uputstvo neka pita, badava je.
Draft senzori ocekivano 2.4 do 2.6V izmjereno 2.46V lijevi i desni
Stepper motor 4pin 2 coils, ocekivano 1.2ohm, izmjereno 1.3ohm coil1 i coil2.
Senzor pozicije, ocekivano full raised 0.5v full lowered 4.75v, izmjereno 0.68 - 3.75v s tim da je pomak lijepo linearni ali max napon ne ide do 4.7, dal je to moguc problem?
Vanjski prekidac lijevo svi kontakti nc i no se ponasaju ocekivano, ispravan.
Potmetar za limit raise range mjereno na bcu naponski ulaz 0.98 do 3.92v
Potmetar za rate of drop 0.94 do 3.95v.
Potmetar rockshaft leveler 0.95 do 3.85v.
Potmetar load depth 0.92 do 4.03v.
Rapid raise prekidači u kabini rade prema ocekivanju.
Sve je mjereno na samom ulazu u bcu komp tako da su svi konektori ispravni.
Nisam uspio uci u dijagnosticki meni da vidim ima li greski. Traktor nema ručku brisača s kojom se u kombinaciji sa zmigavcima ulazi u dia menu na ekranu na instrument tabli.
Za brisace ima okrugli prekidac na krovu, zna li netko kako se ulazi u diagnostiku na ovom modelu?
Više neznam što da radim i gdje da trazim, ima li netko ideju zasto hidraulik ne radi?
Unaprijed hvala.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk