• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John deere 6800

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Pozdrav ljudi. Evo da se pohvalim da mi je stigla prinova. Bit ce jos slika kad uhvatim vremena :) komentari sugestije itd dobrodosli :)

xendba.jpg

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Svaka čast na stroju. Ona Rollant kod tebe u garaži ili?

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Prije bi reko da je to slikano u sloveniji pošto oba auta tam imaju SLO tablice...

Nego kakav je to mjenjač? Samo 16x16? :(sweat):

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Slike su iz Slovenije na dan kad sam ga iso gledat. Jedino je prva slika tu doma slikana. Balirka je od coveka od kojeg je kupljen traktor

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
A mjenjac i nije toliko bitan jer se ne vozimo puno po cesti. Traktor ide 35 kmh sto je zadovoljavajuce

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Traktoru je farbana samo hauba jako je ocuvan pogotovo unutrasnjost kabine. Ima 10500 stvarnih sati.

Mutavi25

Tu od
14 Pro 2015
Poruka
24
Ma John Deere traktore ne bih uzeo ni da mi ga đaba daju ,te traktore voze preseranti koji nemaju pojma o poljoprivredi ali bitno da se vozi jd .

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Ovog Mutavog treba riješit sa foruma, samo nailazim na postove gdje vrijeđa tuđu imovinu...

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Ocit primjer da je sutnja zlata vrijedna, i kao sto kazase nema glupa pitanja,postoje samo glupi odgovori..

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ma John Deere traktore ne bih uzeo ni da mi ga đaba daju ,te traktore voze preseranti koji nemaju pojma o poljoprivredi ali bitno da se vozi jd .
Ajde poljoprivrednik koja je tvoja makina?

razor604

Član
Tu od
19 Lip 2014
Poruka
95
Traktor je 95. godiste 120 konja, cijena neka ostane tajna hehe.
Od opreme ima klimu, zracno sjedalo, ehr, 4 power brzina (iako je to standard kod njih) 4 izvoda hidraulike i najbolji zvuk hehe.

@mutavi za takav traktor treba imat zemlje i poljoprivrede puno puno. Nisam ga kupio od tvojih komentara nego od para kojje je zaradil stari jd 3640 i nase muke i rad. To ako si zavidan nemoj da te ponese pa da pises za Jd da nevalja jer i sam znas da su najbolji traktori.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Sretno s traktorom..
Ima dosta sati,ali ako je donekle sve na mjestu,moralo bi to još iči bez večih popravaka..

Najnoviji postovi

Na vrh