• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 6M i 6R

agronom

Član
Tu od
16 Stu 2014
Poruka
55
Rotirka - 1243.25 Kn :icon_kidra: ( valjda ima neprobojno stakleo obložena dijamantima)
Držač tablice, jedan 194.73 Kn, to je sigurno zlatna
Čak su i mačje oći dodatna oprema :icon_axe: , ajde nisu skupa 22 kn

agronom

Član
Tu od
16 Stu 2014
Poruka
55
Ozbiljno namjeravamo kupiti traktor, i dojdem kod trgovca i veli mu da me interesira traktor 100-120 ks, a on velo dobro i to je od njega to. Uopće se ne trude. Od 10 milova koje sam ostavio da mi pošalju dobim samo jedan. (zato sam nadrkan kad mi pošalje za rotirku 1245 kn a doslovno nije mrdnul prstom nego moras sve sam pitati i opet pitati jer jedan kaze jedno drugi drugo)

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Nemoj se ljutit ali ni ja te nebi shvatio ozbiljno dok trazis savjete po forumu, a ne znas ni razliku izmedju R i M modela, a trazis traktor za balirku koju jos ni nemas. Traktor se ne kupuje mailom nego autom i s novcima u dzepu ili banci.

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Da malo obnovimo temu kakva su vam saznanja o 6150 M traktoru.
Može li mi tko preporučiti kako stupiti u kontakt s članom "Kuhn" koji je kupio prvi u našoj zemlji.jer kako stvari stoje ja bih mogao kupiti posljednjeg iz te serije.
Svakojaka informacija o tom traktoru bi dobro došla
Hvala

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Hvala vam na lijepim savjetima i sugestijama baš ste mi pomogli da se odlučim dali da kupim ili ne
Možda su vas stisnuli problemi oko isplate poticaja pa ste sve druge teme zapostavili.
Ipak hvala i onima koji su mislili napisati ali nisu napisali ništa.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Pa da si bio imalo ozbiljan u namjeri tra\enja forumasa mogao si kontaktirat nekoga od administratora da ti proslijede mail ili podatke od čovjeka da ga sam kontaktiraš ili bar probas kontakt naci jer baš i od admina ne možeš očekivat da svaki post vide.

A i tko bi ti mogao reci nesto korisno i presudno za kupnju o traktoru kojeg nema osobno ili ne zna nikoga tko ga ima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Upravo tak. Mogel si napisati PP nekom od Moderatora.

Ja temu o JD-u ne pratim...i rijetko se zaletim u nju.

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Traktor je stigao
2ypdzbl.jpg

agronom

Član
Tu od
16 Stu 2014
Poruka
55
a pa to je jasminka!!!
ako smijem pitati zasto jd?
ja gledam 6115
ČESTITAM, I NEK TE DUGO SLUŽI BEZ KVAROVA

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Jel znas mozda cijenu ovog 5075e?
Čestitam na kupnji...
Neznam cijenu

a pa to je jasminka!!!
ako smijem pitati zasto jd?
ja gledam 6115
ČESTITAM, I NEK TE DUGO SLUŽI BEZ KVAROVA
Zašto JD? meni je on najbolji kvalitet odličan već imamo 6420 i servis je ozbiljan i nama blizu i td.itd.
Hvala na čestitci

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Tino svaka cast isto razmisljamo to je stroj:(clap)::(clap):

Najnoviji postovi

Na vrh