U mom kraju je uvrijezeno misljenje da se kombajn ne treba prati... zaduzio sam ga izvana ulickanog, a u ladji nema cega nije bilo... Jos uvijek korpu nisam sastelao kako bih htio, a poceo vrsiti jecam ljudima... sutra ili prekosutra je ona na redu da se sredi, a o pranju otom, potom... Pred zimu je detaljno ispuhan kompresorom (IMT 539 i sat vremena posla) tako da je bio iznutra cist, sto mi je najbitnije... Da ga perem, meni ne pada na pamet... od 1981.g. nije opran, pa ga necu poceti prati ni ja. Samo ga ispusem dobro kad se zato ukaze potreba, motor odrzavam cistim kao i auspuh i kocnice...
Funkcionalnost prije svega, a potom lickanje. recite sto god hocete, ali ja ga prati necu
ZJ kaže:
Bobo kaže:
Hehe. morat cu ga obojat nekom blijedom crvenom i onda ga izgrebati da se uklopi u okolinu...
Inace, jucer vrsio 3/4 jutra i u predfilteru je bila lijepa kolicina prasine... ja super zadovoljan.
A kak je izgledalo u cijevi?
U cjevi nije bilo nista, osim zraka... Kad je gas na pola, prasine u predfilteru miruje, al kad ga odvrnem na iber, krene se kovitlati unutra... mislim da to nije dobar znak ili?
@DF&T: Ne znam je li od zatora ili nije, ali meni odradjuje posao... BTW, nemam se sto ljutiti za link, jer se ni u pocetku nisam ljutio ni na koga, pa se ne ljutim ni sad...