Jesi se zapital jel do alata ili tvojeg neznanja i rukovanja?
Nisi, a mogel si od tuda krenut i znal bi o čemu ja pričam. Napad je najbolja obrana, pametnom dosta.
Da je toliko do mene onda bi se i stihl valjda isto tako kvaril sa kojim sam više radil. A i nisu se samo kod mene pokvarile već i kad je stric radio sa njima i otac, pa baš da je u svima nama problem....
A kak ti znaš da nije? I zbog čega to misliš?
I zakaj to misliš?
A kak ti znaš da je? "napad je najbolja obrana" ne?
Mogao bi pisati dosta dugo o tome kak su se pokazale husqvarne u svakodnevnom radu u našem komunalcu i u šumariji, al ne želim duljiti. Reći ću da su u rangu stihl-a, al da su "daleko daleko bolje"???
Da bolje čitaš i pratiš videl bi da imam i sthil alat. Ali kak sam rekel napada je najbolja obrana.
Jel imaš stihl motornu pilu? i koji model?
Tak ja tvrdim da je husqvarna bolja.
E vidiš velika je razlika u tome kaj sam ja napisal da je MENI stihl bolja i to tvoje da je huskvarna općenito bolja.
Zakaj? Zbog čega? Je ovo forum? Aha nije, oprosti. Tu se nemre imati svoje tumačenje i svoje tvrdnje. A ti pričaš o sthilu, e pa tak bum ja o Husqvarni.
Pa zato jer bi bilo neistinito da ja napišem da je stihl daleko daleko najbolji i da nema konkurenciju. Isto tako i ja imam kak i ti pravo na svoje tvrdnje potkrepljene iskustvom.
Čitaš samo kaj tebi ne paše.
To da si zagrižen samo za tu marku, sam pogriješil možda?
I nebudu pogriješili, zato služi forum. Na različita mišljenja, a ti me uvjeri u suprutno, može?
Znači da uzmu nešto drugo budu pogriješili? Ovo već pomalo izgleda na marketing prema nekoj marki, što čisto sumnjam, al tak izgleda.
Od kud ti to.? Naklapaš ili ti dosadno?
Eh sad ti čitaš ono što ti hoćeš, napisao sam MOŽDA.
Jako dugo sam razmišljao dal da ovo objavim ili ne, i nije mi se dalo citirati svako posebno, al eto došlo je do toga, možda dobijem ban na kojih mjesec dan, ali baš me briga jednostavno se ne mogu složiti s nekim stvarima i to velim. Ne govorim ništa od toga na pamet i samo svojim mišljenjem, nego svojim radom sa jednom i drugom markom. E pa da olakšam adminima i moderatorima, zamolio bi ih da mi objasne na koji način da isključim svoj profil?