O
ObrisanŽ28
Guest
Sthil to odradi ko od šale.
Prijatel, gledajući po abecednom redu u pravu si, ali zna se da je švabo napravil prvu pilu za jednog težaka (Contru), majku svih pila i zna se da su to najbolje pile (dve karike naprama jednoj). Možda, ali velim možda bi samo talijani mogli napraviti bolje, ali oni imaju samo šumarke pak im se ne isplati ih delati. To je tak od pamtivjeka i tak bu i ostalo, zato započni pregovore oko one 640 jer je to skoro nova pila.Husqvarna je broj 1,bilo koji model 😉🍺
Ms260? Kupuje rabljenu?Kolege komsija kupuje motorku za svoje potrebe.
Oko 50 m godisnje.
Max 40cm u precniku su drva.
Dvoumi se izmedju ms 260 i husqvarne 545...
Kakva su vasa misljenja sto kupiti
Kupuje novu.Ms260? Kupuje rabljenu?
U tom slucaju, i u slucaju da uzima novu ak se moze jos nabaviti ms260, ona je jaca od 545 a polovne mislim da i nisu neka razlika u cjeni pa bih preporucio ipak nju, u slucaju da kipuje novu a za tu kolicinu posla topla preporuka bi bila 545
ja sam ju imao, pila je zvijerka...znači ako je nova neće pogriješiti niti sa jednom, ms260 je jača, pretpostavljam i skuplja a čini mi se da je i nešto teža od 545, ali i 545 taj posao odradi bez da se zagrije kako treba...znači nek kupi ono što mu je draze, obje su dobreKupuje novu.
Ima u Bih jos 260
jao kad cujem da motorka napravi 50m a da se ne ugrije ...odmah mi se kosa digne...a ja svoju pustim svaki put da se ugrije prije nego lanac napravi 3 kruga oko vodilice...moja je onda valjda teski šrot...ja sam ju imao, pila je zvijerka...znači ako je nova neće pogriješiti niti sa jednom, ms260 je jača, pretpostavljam i skuplja a čini mi se da je i nešto teža od 545, ali i 545 taj posao odradi bez da se zagrije kako treba...znači nek kupi ono što mu je draze, obje su dobre
ponekad je potrebno i razumjeti pročitanojao kad cujem da motorka napravi 50m a da se ne ugrije ...odmah mi se kosa digne...