"pregrizel sam jezik", a sad natrag u realnost, ova moja HQ450 ll/2025. na kojoj je sa aspuha skinuta protuiskreča mrežica (na nagovor ovlaštenog Stihl servisera-kaže on: ma ona mora biti gore zbog "navodno američkih propisa", pa još dok je mašina nova nije dodatno potrebno niš štelati fergazer na njoj zbog skidanja mrežice) i namontirana 15" XForce vodilicom po kojoj kruži Stihl lanac ,325",1,3 RS,32 zuba preko prstenastog lančanika sa 8 zuba i to sve podmazuje uljna pumpa podešena na malo jače podmazivanje od prvobitne zamijenjene tvorničke original neštelajuče pumpei se dosta grije cilindar nakon 5 reza trupca graba promjera cca.20~35cm-ili se to meni samo čini, iste trupce reže kao i HQ 560XP sa 20" Husqvarna vodilicom na kojoj kruži HQ X-CUT SP33G ,40 zuba preko zvijezde sa 7 krakova, i njoj je cilindar jako vruć nalon identičnog rada, samo ta HQ650XP ruši grabove (sam išel pomoći prijatelju kaj mi bu pripremil i prodal 5 metri za kamin-tak ima prikolicu, probao je rušiti i sa HQ450ll/2025. ali kaže da je njemu prelagana sa 15"i da mu djeluje kao premala igračka ta sva plastika pa se boji da je ne potrga), uglavnom sa urađenim malim preinakama pomoću original dijelova profesionalnih motorki ovaj plastikaner je postal niži časnik i definitivno više nije dočasnik 👍 
Posljednje uređivanje od moderatora: