Neki od tvoji komentara je bio kako ti je bitna regulacija na pumpi da možeš da smanjiš potrošnju ulja. Možda sam i pogriješio pa nek bude da sam pogrešne komentare svatio.još samo mi objasni kako si zaključio da sam smanjio protok ulja u podmazivanju od tvorničke postavke prvobitno ugrađene neregulirajuče pumpe , opisao sam sadašnje stanje vodilice i od prije ima tekst gdje sam opisivao kako se dimilo iz utora vodilice, za sve ostalo dovoljno si napisao da ja steknem zaključak i o tvojoj vodilici sa kojom si porezao 5000 metara drva i o tvojem opčenitom načinu pisanju, ili ču dobiti odgovor kao i za vodilicu 🤣 😂😅
ne znam koliko imaš godina ali 90ih sam sa ocem koristio za rušenje bukvi visokih 10ak metara samo više (kao rakete sa malo granja) i puno manje hrastove promjera 60tak cm koji su bili dosta razgranati sa Stihl AV 056 i to rezali Stihl AV 041 (eno je u očevoj garaži sa vodilicom i lancem na sebi ali nije upaljena cca.10 godina) koje je stari kupio u Frankfurtu krajem 70ih godina, kurila se štadlerica i nije se pitalo koliko se troši jer bilo je drva u šumi mukte a šuma naša i otac i ja mladi puni snage a i oba traktora su još bila nova![]()
![]()
Koliko može izrezati vodilica sam po tebi napisao glupost, nemisliš samo ti tako ima ih još od članova, neću ništa više oko tog jer je bespotrebno, nisu nam ista iskustva a oda nemogu biti ni isti zaključci. Svoje idkustvo pdijeli nakon nekoliko godina rada. Vidi js sam ovdje član od 2017g, tad sam pisao o jednoj staroj motorki h61, mnogu su rekli i uporedili sa " pojelo ju vrijeme". Ta motorka još aktivno radi i vrlo uspješno čak se ne predaje drugima u svojoj klasi novim. H61 je kupljena 89 nova, do 2001 godine i ne računam rad. 0d 2001 sam radio uslugu ogreva, godišnji bilans 125 prikolica ili 500 metara ogreva na furke, tako je radila do 2014. Prvi kvar je bio osigurač na klipu ispao i pojeo cilindar i klip. U istom periodu sam radio neke drvene objekte, sve od hrastovine, dva kočaka, kozinjak, krov na štali, drveni ambar sve jedna greda ispiljena ručno.
Od 2019 godine h61 je dobila ponovo kvalitetan cilindar ovaj put veći, još uvjek je vrlo ajtivna motorka ne baš toliko jer ima ispomoć u dvije h372. Najčešće je sad opremljena sa dugom vodilicom za malo ozbiljnije trupce. Kad sam postavio sliku nastavljene vodilice ( to su moje razlozi) mnogi su se ovdje smijali i stavljali komenntare, takva vodilica jos radi i vrlo je aktivan. Svi koji su stavili negativan komentar nisu dovoljno upućeni u parametre koje treba da obezbijedi. Iz tvojih komentara a dovoljan mi je jedan ja to isto zaključujem.

Ovako je obrađena ručka, a i ona je mijenjata.

Možda je smiješno ali rez je savršeno ravan. Eto malo nek ima moih gluposti, jer nemam što korusno napisat.