• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kamioni za rad u šumi

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Pozdrav decki!
Zelio bi kupiti tam kamion za rad u sumi a i u prijevozu vreca i vode za lakse navodnjavanje?
Mozete li prepouriciti neki kamion? Cuo sam da je 130 dobra.
Hvala
Pozz

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Tam 110 ili 150 za šumu su pravi,još hiab gore i glavni si.:icon_super:

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Imamo mi 110 u vatrogasnom domu prava je masina :)
Moram vidjet koliko se cijene krecu za ta dva tama.
Hvala na odgovoru
Lp

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
20120629_154346_001.jpg

Ovakav troosovinac su imali Posavski Podgajci u DVD-u, jedan od diferencijala su uspili odvaliti...

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Ee vidi sto je mocan takav slican je nas samo bijeli krov ima :)
Koliko kosta registracija na tam?

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Ma TAM nije kvaliteta?
Prijatelju moj u djetinjstvu mi je djeda imao 130 to se nikad pokvarilo nije a i mogo je izvuc di oces.
A da fali djelova nebi ga vecina vatrogasaca i ljudi opcenito posjedovalo :)
Reko rade bi tama nego nekog steyra ;)
Pozz

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Barem tih 110-ki i 150-ki ima po šumi koliko hoćeš. Na YT ima desetine snimaka koji prikazuju te mašine kako izvlače drva i obavljaju najzahtjevnije poslove.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Pozdrav decki!
Zelio bi kupiti tam kamion za rad u sumi a i u prijevozu vreca i vode za lakse navodnjavanje?
Mozete li prepouriciti neki kamion? Cuo sam da je 130 dobra.
Hvala
Pozz

Ma TAM nije kvaliteta?
Prijatelju moj u djetinjstvu mi je djeda imao 130 to se nikad pokvarilo nije a i mogo je izvuc di oces.
A da fali djelova nebi ga vecina vatrogasaca i ljudi opcenito posjedovalo :)
Reko rade bi tama nego nekog steyra ;)
Pozz

Jesi cuo ili znas da je dobra ako je bila u familiji i nije se kvarila isla je svud znaci provjereno znas da je dobra i kad neko sa svojim misljenjem iznese savijet ispada kaj ti znas sta onda nas i pitas oprosti al ispada daj me savjetuj i kad dobijes savijet ma sta vi znate nemate pojma nisi samo ti u pitanju vise je takvih slucajeva!!

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Uz sav moj trud neke postove ne razumijem, ustvari ne neke, nego mnoge, mozda je do mene. Mozda treba nauciti posebnu tehniku citanja postova tipa rečenica od kilometra bez zareza i velikih slova.

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Ma nisam mislio nista lose i negovorim da vi nemate pojma nego ja zelim tam nista drugo a posto mi treba za sumarsto pa nisam znao jel moze to 130-ka izvest.
Ja se uspricavam ako je ispalo tako.
Prvo skoci pa reci hop :)

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
130ka nije dupljak, ak se ne varam? Bilo je na njuškalu prije nekoliko mjeseci lijepih TAM-a njuškara 170 dupljak to je super izgledalo, a jedan isto takav je bil i z dizalicom, al sad više nema tih oglasa. Naravno i vojna 110-ka bi ti dobro došla ali taj model drži jako visoku cijenu dok ovi ostali su puno jeftiniji.

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
Koliko se meni čini 60% korisnika, nezna ni za velika slova, a kamoli za točku i zarez.
Oni koji pišu velikim slovima, poštuju osnovna pravila pravopisa zaborave na kvačice na slovima.

novcky

Član
Tu od
27 Srp 2012
Poruka
292
Koliko se meni čini 60% korisnika, nezna ni za velika slova, a kamoli za točku i zarez.
Oni koji pišu velikim slovima, poštuju osnovna pravila pravopisa zaborave na kvačice na slovima.

Koliko se meni čini, 60% korisnika nezna ni za velika slova, a kamoli za točku i zarez.
Oni koji pišu velikim slovima, poštuju osnovna pravila pravopisa, zaborave na kvačice na slovima.

evo kad već potežeš mačka za rep, izbroji koliko je greški u korištenju zareza bilo u tvom postu. ja priznam da sam prelijen prebacivati na velika slova, ali do sad u životu sam se moral sporazmeti i sa španjolcem i sa litvancem i sa svima koji su između. potrebna ja samo dobra volja.

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Ummm :icon_e_confused: a o kamionima više nitko ništa? Kakvoga je mislio @Kukuruz treba li biti dupljak ili ne? Ima i model TAM 5500 dupla vuča malo stariji model ali ima ih i danas na oglasniku.

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Vojna 150 je sila od kamiona
Samo zar nisu previsoki da se svaki dan tovari na njih il se to uhoda pa ide

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
Koliko se meni čini, 60% korisnika nezna ni za velika slova, a kamoli za točku i zarez.
Oni koji pišu velikim slovima, poštuju osnovna pravila pravopisa, zaborave na kvačice na slovima.

evo kad već potežeš mačka za rep, izbroji koliko je greški u korištenju zareza bilo u tvom postu. ja priznam da sam prelijen prebacivati na velika slova, ali do sad u životu sam se moral sporazmeti i sa španjolcem i sa litvancem i sa svima koji su između. potrebna ja samo dobra volja.

Za zarez ni ja više sam neznam gdje se točno treba da stavi. Mislim da bi postovi bili mnogo pregledniji, lakši za čitanje itd. da korisnici foruma koriste samo kvačice na slovima. Mnogi izgleda misle da šalju sms poruku. pa zbog toga ne koriste kavčice

Najnoviji postovi

Na vrh