• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kanisteri za benzin i lancol ulje

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Ima takvih kanistera i od 3 i 4 litara ili samo od 5 pa na dalje?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,499
Meni marka nije bitna ako proizvod zadovoljava ono za što ga kupim. Ovi su preveliki za moje potrebe.

senpai

Aktivni član
Tu od
23 Lip 2020
Poruka
807
ovo ti je bez veze. teško je iz toga sipati.probo sam ja od suseda (ima sused takav sistem). najdeš obične kanistre od ulja od 1 do 3 max litara. to ti je lagano za sipati i nabaviš torbu(ja koristim rozu torbu od moje sestre kada je išla u prvi razred osnovne) i staviš unutra. bolje ti je imati više malih kanistara nego jedan glomazni. u torbi nosim svečice ključe itd.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Ja mislim da kupujem ovoga od 5litara ako ga imaju, to je moja mjera kaj meni treba. 🙂
To ti bude previše.

Pošto znam da posuda mora biti od Husqvarne moj predlog bi bil da uzmeš ovakvu.
Ako odeš s praznom pilom ovo bude mjera i prevelika, a nakon upotrebe sve skupa ljepo stane u kutiju zajedno sa pilom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Pa celu, da ima za gorivo i mazivo.
Turpiju, ključ za svječicu i cviku u saru od čizme, a rezervnu svječicu u gače, mada neznam čemu alat kad imaš stroj od povjerenja u rukama :unsure:

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Neznam za ovu svječicu u gaće. Ako prdne i svječica baci iskru od statičkog elektriciteta u gaćama bi mogel dobiti još jedan Husqvarnin motor…

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja kao pomoćni profesionalni šumar moram imat sve orginal, to malo ko kuži, ali je tak. A kolko kaj košta bolje da ne velim, jer kaj valja i košta🤭
Poglete samo kolegu @Ghost a kaj dela sa kojim pilama, to kod te vaše čajne nebute našli.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ugledaj se ti na mene, ja kad idem u šumu ovdje sve smjestim i sve skupa zakopčam fercu na sic, na onaj kotač za štelanje tvrdoče ;)

View attachment 45587
To je dok ideš ko stručni suradnik. Fali ti tronožac,a šibu si lako vrežeš v šumi. Mislim šibu za ražanj🤪

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Oni imaju ruksak...
h430-0179.png

U ovoga većega stane i laptop, da imaš na čemu rezati špek, nakon podešavanja pile 🤭
h410-1434.png

Čudno, ali ne znaju oni kaj je ceker...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Možda ima i Husqvarna takav ceker za kupiti… 🤔
Ima. Svrha takvog s imenom cekera je da imaš Huskvarnu u čemu doma odnesti

Najnoviji postovi