• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kanisteri za benzin i lancol ulje

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Ugledaj se ti na mene, ja kad idem u šumu ovdje sve smjestim i sve skupa zakopčam fercu na sic, na onaj kotač za štelanje tvrdoče ;)


View attachment 45587
Bi ja, al neznam kaj bi susedi rekli, de to pilu vozim, ovak je već gusto, kad imaš dobar traktor, dobru prikolicu, dobre profesionalne pile i sve kak spada sad da vozim benzin nutra, pojeli bi me. Ovak za mir moram imat orginal, i još jednu pilu obavezno kupit. Kad se vozim kroz selo sa drvima da se vidi kak imam 3 pile, jena napred svezana, druga u sredini, a treća skroz iza na prikolici, to se mora videt, znaš da tak ekipa kupi kaj ima za pokazivat, tak i ja moram, a tak i ovi sa velkim traktorima, isto se voze za pokazivanje i delaju se važni koji sused ima većega od kojega. Al mene to ne smeta ja potrudim svima sa raketicom svojom.
I naprvaim si drva ko i svi ostali, mada sad kad sam postal pomoćni profesionalni šumar sve mi nekak lakše ide.
Inače ja još uvjek tak vozim sve iza na tom šerefu. Kam bilo da idem torba je tam.
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,346
A uvjerenje o osposobljenosti za rukovanje motornom pilom za pomoćnog šumara? Ne može s tri pile samo tak upravljat... :hahah:
 
  • Haha
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Imam sve, sad polažem i za lugara, kaj bum si sam del doznake kakve mi trebaju.
Ali kak sam rekel neko iz Husqvarne ovo čita i skužili su kaj pišem, hvala im na tome. 🍻🍺
 

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,521
Pa treba imat dobar traktor za pokazivati se i da se ljubomorni žderu. Nemreš to sa 539 napraviti a to je najbolji dio posla… 😁
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
To je itekak dobar traktor, samo kaj ljubomorni ne kuže to, oni si na jedan način nabave te traktore i stoje im il se tu i tam provoze, da se vidi da ga ima, a većinu dela sa malim po kojim naviše pljujete, kaje najžalosnije ti mali su vam sve napravili.
Ali ovo nije ta tema o tome, molim moderatore da malo naprave reda tu, opet nam se nama zdravima farabaju oči.
Celu temu ste zajebali.
Tema su kanistri.
 

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,521
Pa ti si krenul sa velikim traktorima i ljubomorom… 😉
 

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,521
Ja se nisam vruć vode napil ili? E stari moj, samo da znaš…
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,125
Nebi se štel mešati, ali predlažem da se tema preimenuje/proširi u "karnistri, cekeri i gableci" jer to ide jedno sa drugim i trećim.:rolleyes:
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,757
Povlačim se iz ovoga jer ovo nema veze kaj vi pišete, molim moderatore da obriše temu. Niste se vrući vode napili a sve znate, to mi nije jasno kak.
Treba obrisati zadnjih par i još nekoliko onih od prije stranica u kojima ti stalno seruckaš o svojoj motorci i svojoj raketi. Nema blage veze sa temom 90 % šta pišeš osim tvog spominjanja motorke, šume i traktora. Već ti je jednom rekel moderator da si otpri svoju temu pa tamo trabunjaj do mile volje. Nemoj me krivo shvatiti, nemam ništa protiv tebe, zajebant si vrhunski, ali šta je previše, jebiga, previše je. Isto tak mislim i o temi o huskvarni
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,293
Evo ga doma🙂🙂🙂
Eh šteta mi ga mazat sad, a i raskopat bogme, baš me zanima kak to sve dela al mi ga žal raskopat, ali kanister je profi, ima lepo prostor za alat,zaštita za preljevanje kad je puni tank odma izbaci ko na benziskoj😳😳ima sve kaj treba jednom pomoćnom profesionalnom šumaru.
I kaj mi bolje treba od toga? Niš i dalje bum imal benzin u kanistru od hipenola ko i do sad, jer ovoga je šteta mazat, treba čuvat malo stvari.




















 

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,366
Eee još da ima negdje neki pomoćni profesionalni husqvarnin sef...

Staviš sve pod šifru pa si ti siguran...
 

Najnoviji postovi

Na vrh