• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kardanska lamela

Buco 123

Novi član
Tu od
3 Velj 2025
Poruka
3
Pozdrav društvo,novi sam na forumu pa se ne snalazim baš najbolje.
Imam problem sa lamelom kvačila na 39 nikako da je naštelam,čitao sam dosta vašim postova na tu temu ali bez pomoći.E sad tu ima još jedna caka traktor je radio sve normalno i od jednom neće da odvaja,skinem poklopac ima šta vidjeti jedan vijak na capnama ispao(nedovoljno bio uvrnuti).
Sastavim traktor sve oke lijepo se šalta,ali ne odvaja kardan probam štelati ne uspijem,rastavim traktor skinem korpu jer sam sumnjao da je u njoj problem i da nađem problem na jednom mjestu pukao poklopac korpe.
E sad me zanima dali mi je to pravilo probleme pa nisam mogao da naštelam kvačilo ili ipak postoji mogućnost da je nešto dr u pitanju?

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,464
Može slika od tog puknuća?
Moguće da ne odvaja dobro jer se onda korpa vjerojatno izvija, ne može ravnomjerno odvojiti lamelu.

Buco 123

Novi član
Tu od
3 Velj 2025
Poruka
3
Moguće da ne odvaja dobro jer se onda korpa vjerojatno izvija, ne može ravnomjerno odvojiti lamelu.

Prilozi

• IMG_20250204_185933~2.jpg
    IMG_20250204_185933~2.jpg
    30.8 KB · Pregleda: 6

Buco 123

Novi član
Tu od
3 Velj 2025
Poruka
3
Ne vidi se baš najbolje,jer je baš baš mala pukotina,pukotina je ispod same capne gdje je najtanja ploča

Najnoviji postovi

Na vrh