OPG HORVAT
Član
- Tu od
- 24 Ožu 2011
- Poruka
- 696
kolega, dobra hranidba čuda radi u svakoj proizvodnji...o mojoj proizvodnji neču jer mi nebi vjerovali, slobodno dođete vidjeti:
nekoristiš nikakve premikse niti koncentrate??
Mislim da je 160kn previše
kolega, dobra hranidba čuda radi u svakoj proizvodnji...o mojoj proizvodnji neču jer mi nebi vjerovali, slobodno dođete vidjeti:
Pozdrav kolege! :icon_pidu:
kupio sam ketostop,kao što sam naziv govori za ketozu,tj da krave ne dobiju ketozu
ona je u tekućini,2 deci ide po kravi
zanima me jeli itko od vas to koristio?
dali bolje stavljat u vodu ili hranu?
ja sam danas razmješo sa smjesom
Koristim kompletnu krmu smjesu sa 19% proteina jednog domaćeg proizvođača, (neću sad reklamirati)...normalno standard voluminoza visoke kvalitet i to je sve, bez ikakvih dodataka i premiksa, čak niti soju ili posije koje svi imaju naviku koristiti u ovoj našoj državi
Danas sam kupio ketostop kod nas u Graminei 160kn 5l
susjed evo moji liječe mladu junicu ovih dana, otelila se bez problema sve uredno a nakon 2-3 dana problemi
nema potrebe za premiksima i sojom kad se ona vec nalazi u smjesi,ali inace sparaju na premiksima u gotovim smjesama..ali zato ti tamo dosta cesto guraju benural ili ureeu..tako da OPREZ sto se tice smjese,govorim iz vlastitih iskustva i problema..
Normalno da ima puno uree u tim smjesama, ali ako je obrok dobro izbalansiran, nesmije biti puno problema