..ja.. kaže:kreces s vrsenjem usluga? nije to lose.. naravno, ako imas kome brat.
ne izgleda stroj lose. samo neka se sto prije otplati
pa ja usluge i vršim pretežno s kombajnima samo mi je mali bourgoin bio premal kolko je bilo posla pa več godinu dana tražimo drugog i konačno ga našli. ovu godinu čemo brat s obadva pa ako bude posla ostavit ču oba a ako baš i nebu bourgoina ovog 2 reda i žitnog fahra 1302 s žitnom adaptacijom i 4 reda za kukuruz ču prodat pa kupit ili nekog toplinera ili veču laverdu (fiat agri). al prije laverdu. a ako bude posla s oba bourgoina kao što je bilo prošle godine bilo bude gladi radu i peri. jer onda s obadva bourgoina koja su sad nebi stigo pobrat prošlu godinu kolko je posla bilo a ovu čemo vidjet.
ma stroj se mora otplatit ako se ne otplati za 2 sezone ( a nadam se da hoče) ne isplati mi se držat ga
za njega sam dao 22 000eura zato sam ga i uzeo dok im se cijene krečeju od 32-100 000eura a meni je ovo ko sjekira umed pala pošto mi je to prijatelj pustio s kojim se znam od kako sam živ za sebe i plakao je za kombajn kad sam ga istjerao iz dvorištatoma84 kaže:Koliko si dao za njega ako se smije znat? Stroj je pravi, čestitam na kupnji