ovako jos jednom ponavaljam da je to MF 575 ,saznal sam da je to rađeno za kanadsko tržište (nemam pojma )i da su dost rijetki to jest francuzi su ih proizvodili
traktor je u sasvim ok stanju uvežen je navodno (isto po priči) iz Amerike i bil je na farmi te je korišten samo za omotač bala ,ima gotovo novi motor i u to sam se uvjeril te ima oko 800rh
jedini problem je getriba ,čovjek ga je kupil s 3 brzine i već ga je par puta rastavljal ,hodal po djelove u Austriju i konačno složil to s brzinom,ali nastupa kvar na spojnički (trenutno neznam u kojoj je sad fazi popravaka nisam se videl s njim) potrošil je na njega oko3000eura i sad bi ga možda prodal samo da ga proda a opet s druge strane si misli sad kad ga je već složil da bi trebalo bit dobro ali opet se boji nekog kvara
nema prvu vuču ,ima nove gume zadnje,traktor je po meni dost funkcijalan vidi se po unutrašnjosti kabine ima svašta malo mi vuče na amera ili to tak MF ima jer bas ih i neznam ja sam više zeleni
meni nije problem nesto popraviti samo me malo djelovi zabrinjavaju ako dođe do kvara ,na traktor malo friške farbe i to je to,cijena bi bila pa valjda mislim oko4000eura a pustil bi jos odnosno nisam mu pokazal neki interes pa nismo o cijeni bas puno..
evo malo sam možda zakompliciral situaciju ,a kaj vi kažete jel se to može uzet i poslije možda prodat