kao što rekoh na stranici prije. to je trebala biti garaža za strojeve, i bit će samo dok napravim još jednu gdi ću držat bale.
krov je takav zato jer ću u samom podkrovlju imat skladište za djelove od strojeva itd, da mi ne zauzima sadšnji prostor, tak da mi auto ne mora biti vani.
bale nisu stavljene do ispod greda jer nisam mogao s utovarivačem dić još 5-balu ali od samog poćetka su stavljane po 4.
a i dok ih sad koristim mi ih je teško skidat pošto poprečne grede, i španeri zezaju.
a i osim toga šupa je skoro skroz na otvorenom, kao što se i vidi na slikama. i onako je jači pritisak vjetra, a pošto je velika visina i velika širina sam teret krova pod snijegom i jakim udarima vjetra, bi mogao prepast. a ovakav krov ipak sjeće vjetar i nije po cjeloj površini pritisak. a osim toga preširoka je sama šupa za jedno krilo krova. u igri je ipak 9m krova s tim da će još na drugu stranu ići jedno 3.5 metra pa je to ubiti 12,5 metara krova što je za takav krov preveliko oterečenje prilikom jakog udara vjetra i samih zimskih posljedica a i sama težina crijapa na to utjeće. i nije tolko dugotrajno, pošto je to sve na drvenoj građi. a s cijenom bi prošao samo nešto sitno jeftinije.
a to krovište je i od prije bilo takvo pošto je to selena šupa. a ovo dograđivanje i stupovi je nova građa.
da je to zidano ili željezna konstrukcija već bi se nešto skombiniralo pod jednu vodu.
šupa za bale koja će se raditi će biti pod jednu vodu, ali će se nalaziti između 2 silosa pa neće biti tolki otpor vjetra a i bit će širine svega skupa 6.5 - 7metara.
hvala bagerista