Sa obzirom da sam ja iz vojvodine, kod nas je cena 27000e za 120ks, a oko 18000e za 80ks!
Plug je 16 cola. Jedino sto sam primetio, barem po vasim slikama je da je kod nas zemlja malo laksa od vase i spada u neku srednje tesku, dok na slikama nekih od vas imam osecaj da je tamo onaj natezi tip zemljista!
Slike cu postaviti jos veceras, ali sa telefonom cu slikat jer mi je sestra odnela aparat na more.
Ja sam razmisljao izmedju Case JX95 i ovoga i kad sam imao priliku probat Case i video da on nema snage za dublje oranje od 20-25cm (barem sa ovim plugom), odlucio sam se za kineza, jer ipak je to 6-cilindara i 120ks, mada kod nas distributeri tvrde da su na merenjima imali i preko 130ks!
Sve u svemu sto ja sam zadovoljan, mogao bi biti lepsi i utegnutiji, ali ako cemo tako takav je bio i Fiatov dizaj, a traktor je radjen po licenci! Mada danas ima drugaciji dizajn (madel od 80ks) koji je po meni vrlo slican new hollandu!
Inace ne znam kako vi, ali ja sam malo svrljao po netu kod stranih delera za Case i tamo sam na mnogo mesta naisao na podatak da model JX95 ima 80ks, a ne 95 kako bi ste pomisili po oznaci. Kad sam pitao domace dilere nesto o tome, oni su poceli pricu drugacijeg standarda po kome se meri jacina traktora na nekim trzistima! Necu da kazem da ovi nasi lazu, samo mi je to ulilo tracak sumnje, sto je jos vise doprinelo da odustanem od Case. E sad vidim da se kod vas moze nabaviti MF po ne tako velikim parama, ali to je vec druga prica!