• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Klima uređaji

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,939
Ne znam šta bi rekao. Ja sam vivax s wifi modulom i čudesima.

3.5 kw

Montaža uključena

5 godina garancije

720e

500-600e je taj model po trgovinama.
Meni se s montažom i garancijom čini ok cijena

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,644
Ma ovo treba dolje u kući gdje su roditelji. To bi si oni navečer malo rashladili da lakše zaspu. Možda ak bi vuru il dve delala..
Zato ne gledam nekaj skupo/kvalitetnije..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,591
Gledaj, jer se dugoročno isplati dati malo više.
To je ionak naljepnica, a ispod je vjerojatno generički kinez, nepoznate marke, možda čak iste ko Vivax.
Midea ili Gree sigurno nije.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,191
Jel ima ko iskustva s tim Midea klimama, kako su se pokazale, vidim da ih ima dosta ugrađenih kod mene?

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,644
Postavljena klima jučer. Na kraju neka vivax, 3,5 kw..

Prilozi

• 20250715_174347.jpg
    20250715_174347.jpg
    36.4 KB · Pregleda: 22
  • 20250715_174400.jpg
    20250715_174400.jpg
    52 KB · Pregleda: 22

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,131
Vi ne razmišljate o čišćenju vanjskih jedinica pa ih stavljate na tako nepristupačna mjesta? :) Trebalo bi čistiti jednom godišnje, nakupi se peludi i ostalog smeća. Moje rade 24/7 cijelu godinu pa moram čistiti i dva puta godišnje. Unutarnje jednom mjesečno ispušem filter, jednom godišnje skidam plastike i turbine i pod tuš.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,644
Zakaj je to teško dostupno mjesto? Pa lojtrom se dođe bez problema, a jednom godišnje se more i z viličarom tak dojti..
Moja godišnje nije skupila 24 radna sata 🤣🤣

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,131
Dok je skroz očistiš, popet ćeš se i spustiti barem 10 puta. Idu svi limovi dole s ventilatorom, ugrubo ispuhivanje kompresorom ako nije skroz zapečeno, onda natapanje kemijom, ispiranje špricom pod tlakom (ne miniwashem), ponekad treba i više puta, i na kraju sastavljanje. :)

A za 24 h godišnje ni ne trebaš klimu. :D Iako je to najjeftiniji tip grijanja/hlađenja i po meni nužno zlo, ima svojih prednosti. Dosta pomaže u cirkulaciji zraka, pokupi i prašinu iz zraka, smanjuje plijesan, a ako je dobra izolacija, ROI može biti dosta kratak. Mi sušimo veš 99% u kući jer vrapci vani za*eru i nigdje vlage nema, sve klima rastjera.

Najnoviji postovi

Na vrh