Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Kod mene malo dalje ima jedna farma, čovek dela dan i noć, mući se kak krištuš, i sad se svi susedi njegovi pobunili da im smrde krave, općina mu drugu zemlju daje al opet probelm kaj ga i tam nećeju, umjesto da su mu podrška svi ga tiraju, a nema puno krav baš, mislim 170.Ja ne kužim takve susjede i takve ljude kaj im smetaju krave.
Zbog 150 krava Vlado Jurkas seli farmu, mljekaru pa i obiteljsku kuću
Jedna od rijetkih mliječnih farmi koja je uspjela preživjeti na domaćem tržištu, OPG Jurkas iz sela Harmica u Općini Brdovec kod Zaprešića, planira preseliti farmu, mljekaru i u konačnici obiteljsku kuću te tako okončati dugogodišnji spor sa sumještanima, koji su se učestalo žalili na smrad...
www.agroklub.com
FOTO: Drenjani ne žele Jurkasove krave u svome dvorištu | 01Portal
Brojni mještani Drenja Brdovečkog ostali su iznenađeni kad je u javnost stigla vijest da je vlasnik OPG Jurkas iz Harmice, Vlado Jurkas, kupio zemljište
01portal.hr
NJIHOVE SU KRAVE SRETNE, ZATO IM JE I MLIJEKO NAJBOLJE: Posjetili smo OPG Jurkas čije je mlijeko naš žiri proglasio najboljim!
Posjetili smo OPG Jurkas u Harmici, farmu krava koju je žiri jednoglasno proglasio pobjednikom u našem ocjenjivanju mlijeka iz zagrebačkih mljekomata
www.jutarnji.hr
OPG Jurkas prijeti gašenje jer seljanima smrde krave?!
Jedna su od rijetkih mliječnih farmi koja je uspjela preživjeti, bave se i preradom mlijeka, no sada im - jer mještanima farma smrdi, strahuju na OPG Jurkas, prijeti gašenje. Naime, prošle im je godine njihovu mini siranu otvorio sam ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i još tada je Jurkasu...
www.agroklub.com