• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koja krava za početnike

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Kod mene malo dalje ima jedna farma, čovek dela dan i noć, mući se kak krištuš, i sad se svi susedi njegovi pobunili da im smrde krave, općina mu drugu zemlju daje al opet probelm kaj ga i tam nećeju, umjesto da su mu podrška svi ga tiraju, a nema puno krav baš, mislim 170.Ja ne kužim takve susjede i takve ljude kaj im smetaju krave.






 

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,856
Bitno kak u Austriji imaju štalu u centru sela,blizu vrtića i ostalih raznih objekata..ali oni su svjesni da ljudi od toga žive.
Ali kod nas uvijek kontra,mi veći vjernici od pape,nama sve smrdi,osim suhomesnatih proizvoda na stolu "pod 45",to i u Zagrebu i u Splitu miriši isto.
Ali kravlji ili svinjski drek im smrdi..naravno,svaki jebivjetar zna koliko tko dobije poticaja,al takvi mudro šute da imaju OLED tv od 75" koji košta 25 tisuća kuna,mobitel od 10 tisuća kuna,laptop od 15 tisuća,i vozi auto sa 8 godina starim zimskim gumama(jer su mu skupe u dimenziji 14").
Eto društvo nam je toksično i s tim se treba pomiriti..
Ja se eto bavim time a nitko u obitelji unazad nekoliko koljena kravu nije imao.
Ne želim da mi djeca misle da su zebra i holstein krava isti drek.možda glupo razmišljam,no grad me nikad nije privlačio,a živim na selu jer to je za mene život.
 
Na vrh