kod nas je bio jedan benzinac 507 i to ko nov ali je prodat pre 10 god. tad sam ga video a sa dizelom nikad. znam da ubacuju sad ove kipor i balboni motore. a reci mi jesi video kad 509 sa italijanskim motorom od 18ks.nigde nisam video koji je tip motora ali pali se sa prednje strane na kurblu. pre dve godine ga umalo nekupih . bio neispravan motor i razmisljao da ga uzmem ali velika mu cena bila 700eurTo je sve fabricki imt i agria su ugradjivali take motore i taj motor je mnogo bolji nego onaj benzinac.Nije to los motokultivator,jedina mana mu je sto nema sihro menjac,pa je tesko uraditi kardansku prikolicu za njega,posto mora da se stavi jos jedan manjac na prikolicu.Koliko ja znam on ima 6 brzina(3napred i3rikverca).
kod nas je bio jedan benzinac 507 i to ko nov ali je prodat pre 10 god. tad sam ga video a sa dizelom nikad. znam da ubacuju sad ove kipor i balboni motore. a reci mi jesi video kad 509 sa italijanskim motorom od 18ks.nigde nisam video koji je tip motora ali pali se sa prednje strane na kurblu. pre dve godine ga umalo nekupih . bio neispravan motor i razmisljao da ga uzmem ali velika mu cena bila 700eur
kod nas je bio jedan benzinac 507 i to ko nov ali je prodat pre 10 god. tad sam ga video a sa dizelom nikad. znam da ubacuju sad ove kipor i balboni motore. a reci mi jesi video kad 509 sa italijanskim motorom od 18ks.nigde nisam video koji je tip motora ali pali se sa prednje strane na kurblu. pre dve godine ga umalo nekupih . bio neispravan motor i razmisljao da ga uzmem ali velika mu cena bila 700eur
Dobio sam privatnu poruku:
što se raspituješ ima cijelu ručno napravljenu haubu, zatim vidi se da su mu nosači mjenjača vareni, vidi se da nisu original, isto kao i poklopac freze, ima neke ručne prerade. Goldoni je inače zelene boje, ovaj je ofarban u srebrno crvenu.
Molim i ostale za mišljenje...