Jesu to ovi zetoraši napravljeni za indijsko tržište, kako glasine kruže, pa nisu neki atesti valjali, te je dio traktora raspordan kod nas.
6911, jak traktor i to mu priznam. Mana jako velika, tereta ne smije vidjeti, diže se na zadnji ko iz praćke. Prikolica za gnoj, ćeza za drva (ako je brdo) samo odleti prednji kraj u zrak. U oranju je recimo dobar, ali kod vuće terata jako se osavlja pradnji kraj. Po meni neudoban traktora, ta mala kabina stvara neke rezonancije (boli glava), kratak auspuh, mislim lijepo je čuti kad mu daš gasa a on "odreže" ko veliki, ali kad si cijeli dan u njemu, u glavi zuji koda sam pod silokombajnom bil. I meni nesprtan položaj papučica kočnice kvačila i gasa. Pod kabine je "visok" blizu papuča, i nemaš oslonca noge na peti, pa da stišćeš kvačilo, nego ti cijelu nogu moraš gurat prema naprijed. I onda je teško, kad puštaš kvačilo bez da je noga na osloncu, traktor cugne, ne možeš kontrolirat da lagano puštaš kvačilo. A gas je u podu sa desne strane, ali nekako previše pod sicom, tj previša nazad pomaknut. Moraš skvrčit nogu u koljenu da dođeš do gasa, i onda taban skvrčene noge podići u zrak da bi dozirao gas, što kod mene izaziva zatezanje mišića sa zadnje strane noge, da sve noga utrne od tog nespretog položaja. Dalje, kvačilo, zetore opčenito, a vrijedi i za 6911, to je umjetnost ko ga prešalta bez da mijenač kvrči, nema onog glatko ubacivanja, da mijenač samo upadne u brzinu, ovdje treba prilagoti gas, dati međugas, i dobro nišanit u brzinu i opet pod rukom osjetiš da mjenać "trese" kad ga guraš u brzinu. Motor je dobar, kažem snažan je, ali ova neudobnost ubije kad si stalno u njemu.