• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kokos kaslje i slini

Myrnas

Član
Tu od
29 Lip 2015
Poruka
151
Imam probem vidim i cujem kako mi jedna kokos kaslje/kiše i slini. Dajem im da jedu kocentrat ali ne obicni vec potpuna smjesa sveg i nije onaj obicni kocentrat. Kokoska malo i "hudi" stalno spava i kad ih pustim ona stane i zatvori oci u sred dana. Jednom sam joj pricao i pocela je kašljat/kihat i fino me je slinama po ruci poprskala. Nije mi jasno sta joj se događa :/

selac26

Član
Tu od
14 Ožu 2015
Poruka
35
I kod mene isti problem,stalno kiše/kašlje ja se zabrinula i navece to isto radi. Uhvatila je prehlada :-?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Sigamoza! Neznam da li još postoji u veterinarskoj prašak Biovermin,ako ne,ima garant neka zamjena!

Najnoviji postovi

Na vrh