• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kokoska bolesna, pomagajte!!!

Bratko

Iskusan lik
Tu od
26 Velj 2014
Poruka
970
Iwanho, ako ti je utjeha poklanjam ti tri kokice i tri pjetlića po tvom izboru. Trebaš samo organizirati transport. Naime, od proljeća kupujem jaja preko njuškala od domaćih kokoši i inkubiram i imam tih pilića raznih veličina, boja i oblika. Ako si zainteresiran javi se na p.p.

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Iwanho , sad mi je nešto sinulo , jesi možda pogledal jel imala tekuti .

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Bratko,

najljepša ti hvala na ponudi. :drink:
Ima još mladih kokica i dva mlada te jedan stari kokot.

Žena je staroga htjela ubiti. Kad je krenula prema njemu on je tak lepo zapopeval :icon_rofl: da joj se presmilil pa je nastradal jedan od mladih. :icon_axe:

https://www.youtube.com/watch?v=dJMz872zU-Q

Rolebar,

nisam kontroliral, ali sam doznal da se isto dogodilo kod nekoliko susjeda. Svi su oni kupovali male na istom sajmu. Možda i od istoga peradara-prodavača.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Za ovoga perganoga si zaslužil zahvalu, a tvoja žena pohvalu (kaj je skuhala mlađega) :icon_axe:

Najnoviji postovi

Na vrh