martinv1
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2020
- Poruka
- 1,567
Danas dva komada pali, slama pa plinski brener, tako od kad pamtim kolinja.Baš i na fejsu gledam, malo tko još pali slamom, ima tu nekog da to radi, da ne šure?
Danas dva komada pali, slama pa plinski brener, tako od kad pamtim kolinja.Baš i na fejsu gledam, malo tko još pali slamom, ima tu nekog da to radi, da ne šure?
Ne, kod dide.@NH to kod tebe?
Ništa posebno..1% ljute domaće Slavonske paprike,voda od ocijeđenog češnjaka, malo šečera i 2,2% soli, ostalo svinjsko meso.Daj recept😂
Viš da Zetor ne može dovoljno visoko dićiNe razumijem zašto odstrane plećke prije vađenja iznutrica?
Nadam se da je greška u tipkanju jer s 1% ljute paprike ne bi bile jestive,ide 0,25-0,3% ovisno o ljutiniNišta posebno..1% ljute domaće Slavonske paprike,voda od ocijeđenog češnjaka, malo šečera i 2,2% soli, ostalo svinjsko meso.
Ja sam naručio preko fejsa od jedne gospođe iz VukovaraImam pitanje vezano za papriku.
Dali možete preporučit nekog proizvođača paprike u Slavoniji.
Kažu da je Baranjska dobra,dali neko ima iskustva.
Hvala,čuo sam za Marića ali nisam imao priliku probati,vidjet kakve je boje.Marić iz Vrbanje ima odličnu papriku,ja ju par godina koristim, imaš na fejsu upisi marićeva najbolja slavonska ili na njuškalu,a kod punca smo koristili od kisa iz bezdana
Nije greška..na 30 kg mesa dodano je još pola Trinidad Scorpion...možda satru Covid..Nadam se da je greška u tipkanju jer s 1% ljute paprike ne bi bile jestive,ide 0,25-0,3% ovisno o ljutini
Iz korita se svinja diže na onu vitlo dizalicu, vidi se kuka u kadru..