• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,743
Mjesalica je super...zadovoljan sam...al mislim da budem probal.nabaviti motor...moze netko prepoprucit sto tocno da trazim? Znam da mora biti s reduktorom. Ali koja jacina motor? Kakv reduktor?

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
161
Manji broj ukućana, preporuke liječnika,... Nije problem napravit suhomesnate delicije ali nema ih tko pojest.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,765
Mjesalica je super...zadovoljan sam...al mislim da budem probal.nabaviti motor...moze netko prepoprucit sto tocno da trazim? Znam da mora biti s reduktorom. Ali koja jacina motor? Kakv reduktor?
Ja bi preporučio motor cca 1,5 kw sa cca 60 okretaja kako je rekao kolega @ZJ , ne manje jer kod kolege na 60 litara loncu je znao stat pod opterećenjem.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,175
Reduktori uglavnom idu bez remenica, s prirubnicom na reduktor.
Ako nabaviš takav reduktor da možeš postaviti remenicu na njega, onda motor možeš micati prema potrebi.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,743
Ma mislim da bum probal nabaviti komplet motor i reduktor jer je ovaj motor dosta teski za premestati...

Na vrh