• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,601
Da, jebiga, bila je ujutro žuta osa ali isparila je..nije dočekala slikanje.. i taj dan se ništa nije radilo, samo se praznile butelje od Božića, različite vrste, bilo dobro...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,289
Super posel, a kakav tek bude kad se budu paketi otvarali. :love: Kako si zadovoljan vakumirkom? Koji je model?
Moja iz Lidla polako zafrkava, i razmišljam o zamjeni. Moram raditi duple zavare, inače mnogi popuste. Ponekad ne napravi vakum, a ne mogu skužiti razlog. Možda je do brtve.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,832
Ta vakumirka je super, moja je negdje oko 10 godina takva i radi dosta i puno bolje radi od ove iz lidla. Imao sam usporedni test i ovakva Gorenje mi je ipak za nekoliko klasa iznad.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,406
Super posel, a kakav tek bude kad se budu paketi otvarali. :love: Kako si zadovoljan vakumirkom? Koji je model?
Moja iz Lidla polako zafrkava, i razmišljam o zamjeni. Moram raditi duple zavare, inače mnogi popuste. Ponekad ne napravi vakum, a ne mogu skužiti razlog. Možda je do brtve.
Ja sam svoju iz lidla rashodovao ma ni sezonu nije odradila… pa ne drzi dobro pa na servis i vrate mi je popravljenu i unutra vakumirane AAA baterije (popustilo u transportu) i tako 2 ili 3 puta i dovidjenja…. Kupio STATUS

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,289
Ta vakumirka je super, moja je negdje oko 10 godina takva i radi dosta i puno bolje radi od ove iz lidla. Imao sam usporedni test i ovakva Gorenje mi je ipak za nekoliko klasa iznad.
Može model ili link?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,979
Status radila par godina i sad lose vakumira i lose zavari vrecicu. Mjenja je starija gorenje koja radi odlicno.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,489
Status imam/imao par različitih proizvoda, sve golo *ovno, obična kutija im nakon par mjeseci korištenja više nije u stanju držati vakuum više od sat vremena. Vakuumirka bila dobra dok nije garancija istekla. Nisam nikako zadovoljan. Gorenje iako kineski je bolji.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,652
Status imam/imao par različitih proizvoda, sve golo *ovno, obična kutija im nakon par mjeseci korištenja više nije u stanju držati vakuum više od sat vremena. Vakuumirka bila dobra dok nije garancija istekla. Nisam nikako zadovoljan. Gorenje iako kineski je bolji.
Ja imam i Status i Gorenje vakumirke, zadovoljan s obje.

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
100
Ja imam STATUS već kojih 10-ak godina i vakumiramo ja, brat i mama i radila je do ove godine bez problema. Ove godine je počela malo zafrkavati sa vakumom, naručio sam nove brtve, zamijenio i sad opet radi ko vurica. Rijetko koja vrećica popusti nakon vakumiranja. Taj model se više niti ne proizvodi, barem ga nisam nigdje više videl u ponudi.

Najnoviji postovi

Na vrh