Ovu temu sam stavio pod stocarstvo jer je mlijeko stocarski proizvod.
Medutim ako se moderatori sa time ne slazu neka je premjeste gdje spada.
E,sad na temu. Ovako:
Ideju za ovu temu sam dobio gledajuci sada televiziju i vidjevsi reklamu za Vindijin novi proizvod, neko svjeze mlijeko trajnosti 21 dan. Slagao sam police za jednu mljekarsku firmu i do tada nisam znao da uopce postoji toliko raznih vrsta konzumnih mljeka. Jer inace sam dosao u trgovacki lanac kupio sta mi treba i van. Pa to ima od 2 dcl do 1 litre,od 0,00001 % mm pa do 5 % mm (karikiram), pakovanja u svim bojama... sve za konzumente.
i da neki dan dok sam radio sam vidio i Bio Mlijeko od Dukata :rolleyess:
Mene zanima,ako kupujete konzumna mlijeka :
1. koja kupujete (koje trajno/svjeze) (postotak mm)?
2. kupujete li mlijeko sa posebnim dodacima (vitaminsko,lagano jutro,omega 3,bio...)
3. razlog zasto bas to mlijeko kupujete?
Medutim ako se moderatori sa time ne slazu neka je premjeste gdje spada.
E,sad na temu. Ovako:
Ideju za ovu temu sam dobio gledajuci sada televiziju i vidjevsi reklamu za Vindijin novi proizvod, neko svjeze mlijeko trajnosti 21 dan. Slagao sam police za jednu mljekarsku firmu i do tada nisam znao da uopce postoji toliko raznih vrsta konzumnih mljeka. Jer inace sam dosao u trgovacki lanac kupio sta mi treba i van. Pa to ima od 2 dcl do 1 litre,od 0,00001 % mm pa do 5 % mm (karikiram), pakovanja u svim bojama... sve za konzumente.
i da neki dan dok sam radio sam vidio i Bio Mlijeko od Dukata :rolleyess:
Mene zanima,ako kupujete konzumna mlijeka :
1. koja kupujete (koje trajno/svjeze) (postotak mm)?
2. kupujete li mlijeko sa posebnim dodacima (vitaminsko,lagano jutro,omega 3,bio...)
3. razlog zasto bas to mlijeko kupujete?