Noge gore:finga:Cabage daj molim te reci mi gdje žene pretpostavljam da će žene to radit gdje drže noge one koje bi trebale biti u sredini šta naprave sa njima.
Sadilica zaista izgleda dobro i kako kažeš da dobro probija foliju samo ovo će tražiti malu doradu jer će ženama predstavljat veliki problem očito proizvođač nije planirao takvu širinu red od reda. Evo ti još jedna mala informacija u Brazdi imaju Talijansku foliju od 20 mikrona koja je vjerovatno i predviđena za ovakve sadilice.
I puno sreće sa strojem zaista je super.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Evo novi stroj je danas imao podešavanje pa sam otišao do polja da vidim kako će to funkcionirati i mislim da će funkcionirati. Fino buši foliju, može se regulirati ama baš sve, samo treba malo prakse. Inače slikano starim mobitelom pa je malo šugavo, ali vidi se.
Čestitam na kupnji sadilice! Ako je talijan sretno sa djelovima Ispametila me talijanka dok sam jednom našem poznaniku naručio rezervne djelove za njegovu sadilicu. I to nije mala firma, poznata Evo jedan detalj 17 kilograma željeza i plastike će platiti preko 900 eura, zato što je radio preko mene, da mu je netko drugi to odradio platio bi preko 2000 eura. Pa tko voli talijane, neka izvoli Poz
Čestitam na kupnji sadilice! Ako je talijan sretno sa djelovima Ispametila me talijanka dok sam jednom našem poznaniku naručio rezervne djelove za njegovu sadilicu. I to nije mala firma, poznata Evo jedan detalj 17 kilograma željeza i plastike će platiti preko 900 eura, zato što je radio preko mene, da mu je netko drugi to odradio platio bi preko 2000 eura. Pa tko voli talijane, neka izvoli Poz
Stavio bi sliku ali mi neugodno, prepoznatljiva boja odmah ćete skužiti koja je firma. To su normalni dijelovi koji odlaze. Što god bode u zemlju oštećuje se, normalne stvari. Što se tiće linka pun je google raznih sijačica od zapada do istoka, samo treba pitati prvilno
Stavio bi sliku ali mi neugodno, prepoznatljiva boja odmah ćete skužiti koja je firma. To su normalni dijelovi koji odlaze. Što god bode u zemlju oštećuje se, normalne stvari. Što se tiće linka pun je google raznih sijačica od zapada do istoka, samo treba pitati prvilno