Kolega Plus,neznam koga je taj "majmun" ugrozil ak je zdrav i nema kontakt.Pa ljudi ostanimo normalni,mozda je taj "majmun" delal 18h na dezurstvu pa treba i sam friski zrak.
Poštovani kolega
hotela,
Siguran sam da ti dobro poznaješ osobe i prilike u tvojem kraju. Ja sam "pomalo neobični građanin" koji se trudi živjeti običan život i stjecajem kojekakvih okolnosti dosta dobro poznajem naš kraj i mnoge pojedince.
Na našu zajedničku žalost, nije taj kojeg sam spomenuo nikakav radoholičar, više je puka suprotnost tome, manje važno. Gotovo bi sa 100% sigurnosti mogao reči da je psa izveo na ulicu samo da mu se, da mi oprostite "ne posere" na dvorištu od više od 1000 kvadrata, a i da dokaže da je on faca za koju ne vrijede jednaka pravila. Bez brige, znam što pišem. (Imali smo na žalost ovdje oko nas mi još takvih primjera, kojima recimo ni spuštena rampa na prijelazu pruge nije bila prepreka koju ne bi zaobišli, ali je onda odjednom vlak bio jači i "nestali su" u trenu, njih troje iz iste obitelji...)
Recimo: vidjeli smo ovih dana da se između ostalog ljudi bore protiv utjecaja korone virusa dezinfekcijom i pranjem javnih površina, sve kako bi smanjili potencijalnu opasnost.
SVI hodamo po javnim površinama i oni koji paze i oni koji su bezobzirni.
Kako da znamo da se na našem pločniku ne nalazi NEHOTICE posijano sjeme zla?
Iskreno, meni je apsolutna nepoznanica i to mogu li ili ne naši kućni ljubimci također biti dio nehotičnih prijenosnika toga zla?
Zadržavam pravo biti obazriv i zabrinut, jer prije svega imam nedaleko od sebe oca, mladića od 82 godine, te u prvom susjedstvu punicu od 75 godina, koju sanitet svaki drugi dan vozi u bolnicu na hemodijalizu.
Nisam zabrinut za sebe, ali oni su izuzetno osjetljiva i ranjiva skupina. Na žalost sve oko mene je jako puno takve ranjive "omladine".