Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa nek bude i 5 doza, nebitno al nek se čim prije vratimo u normalu ko nekad.
Dali ti vidis sta se desava oko bas ili si zaslepljen koronomPa nek bude i 5 doza, nebitno al nek se čim prije vratimo u normalu ko nekad.
Pa upravo im taj ekonomski rat služi kao prisila na cijepljenje,a samo cijepljenje ko zna za što drugo,raja ionako istinu sazna kad je sve gotovo,ili čak niti tada.Ma sve to stoji, ali ljudi su neodgovorni, pa zar nam treba da su nam ulice pune bolesnih i umrlih? Meni nije jasno da to niko ne shvaća ozbiljno. Većini je korana zajebancija. A da se ne desi to što ti pišeš ljudi se moraju probudit iz sna i cijepiti, jer inače nikad nećemo biti na starom.
Krivo gledaš na to!Ma sve to stoji, ali ljudi su neodgovorni, pa zar nam treba da su nam ulice pune bolesnih i umrlih? Meni nije jasno da to niko ne shvaća ozbiljno. Većini je korana zajebancija. A da se ne desi to što ti pišeš ljudi se moraju probudit iz sna i cijepiti, jer inače nikad nećemo biti na starom.
A sto bi to radili kad sve vise umiru vakcinisani,a ti dali si se vakcinisaoMa sve to stoji, ali ljudi su neodgovorni, pa zar nam treba da su nam ulice pune bolesnih i umrlih? Meni nije jasno da to niko ne shvaća ozbiljno. Većini je korana zajebancija. A da se ne desi to što ti pišeš ljudi se moraju probudit iz sna i cijepiti, jer inače nikad nećemo biti na starom.
Ajd ne pričaj bedastoće.A sto bi to radili kad sve vise umiru vakcinisani,a ti dali si se vakcinisao
Si ponorel!.................... nagodnu ce vise ljudi umrt od gladi neg od bilo koje bolesti.
Od kada ja to ponavljam,ali nitko da čuje. I ta priča da sam ja nekog ili da je mene netko ubio ako je prenio covid 19,to je fraza za širenje histerije, lažne empatije, zašto se organizacije ne ujedine oko pitanja gladi u svijetu,pa naravno jer njihove debele Briselske , Washingtoonske i ostale guzice ne osjete glad ,neimaštinu potrebitost.čim si rođen znači da moraš i umrijet gotova priča samo ljudima je smrt tabu tema i to najčešće velikim vjernicima.