• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ovogodišnja Nobelovka Maria Rossa:

"Ako nemate činjenice, ne možete imati istinu​

srećom ne živi u RH, Stožer bi ju.... 🤛

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
danas pričam s frendovima o koroni...
i onak bezveze, dođemo do jedne važne stvari...
ta kovid potvrda...ili se cijepi ili preboli koronu...
dakle, kako dokazati da si prebolio koronu, ako je to bilo asimptomatski?
ima x ljudi koji se sad nalaze u procjepu odluka stožera...

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
al zakaj se cijepit ako si nešto prebolio/la bez posljedica?
uništavat prirodni imunitet nekakvim eksperimentalnim cjepivima?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega Darijus,ak se cepis ko nam bu ministar u Panslaveniji,salu na stranu zar jos netko vjeruje da pojedini ljudi dobivaju cjepivo.To nema veze s cjepiom,shvaticemo ubrzo,ujedno zahvaljujem hrabrim i razboritim ljudima na svojoj odluci.
Onima preplasenima i izmanipuliranima preporucujem neka se konacno otrijezne i traze nacina da se lijece,sto duze cekate biti ce vam teze.
Nemojte ni slucajno pomisliti da vas mrzim,svi mi grijesimo,imam takodjer golemi EGO no sad ga drzim pod kontrolom pa mogu pjevati....more se pjeni jeebe se meni.
Pobijedite konacno svoj ego i pocnite zivjeti brez straha,VI ste kovac svoje srece,vi ste jedini vlasnik vasih tijela.
Imate na iljade dokaza i izjava priznatih i dokazanih naucnika a vi i dalje slusate Djikice,serose & company,zar su vam to idoli,mene bi bilo sram,zapamtite SVI mi grijesimo i ucimo vecinom na vlastitima greskama al tek kad shvatimo da smo pogrijesili.
Nadam se za dobro svih nas da cete ubrzo(na vrijeme) shvatiti. 👨‍🌾

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ajmo malo iz života,ženina kolegica,cijepljena,muž joj isto,on pozitivan,ona u izolaciju,kako to objasniti.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Ja nisam prilično dugo pisao u ovoj temi, općenito na forumu,sam malo smanjio pisanje,MUHA možda si u pravu može biti da je bolje mulati.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jao,jao jos ima preplasenih i provokatora u ovoj temi,a kaj ces svatko uziva u svojem svijetu.More se pjeni jeebe se meni....da se ne zaboravi. :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Bormeš se pjenilo ovih dana, a i za sutra vele buru

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moj sinek,zbog empatije prema ljudima koji su preplaseni i jadni,javno nenosim maske da im dam hrabrosti,javno se sramotim jer ce netko ipak progledati,znam da me prate tamni i fasisti preko FB i telefona,jadni su i poslusni.
Poprati moja pisanja od prije godinu dana,hrabro,jasno i glasno sam tvrdio da je ovo Plandemija znajuci da ce me javno mnogi ismijavati,no valjda si primjetio da je to urodilo plodom i forumasi sve hrabrije iznose istinu i NE BOJE SE.
Sada veselije pjevam onu moju jer moj se trud isplatio. :ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh