U povijesti je bilo papa koji su štovali sotonu, papa koji su bili ubojice, preljubnici... Ženskih papa... Koje su garancije da je ovaj trenutni normalan? I što bi papini postupci trebali značiti za ateiste, muslimane, židove., budiste, hinduiste, protestante, pravoslavce... To jest, za većinu zemljana?
Pa ovaj sad papa je najveća sotona ikad. Kad se u povijesti dogodilo da papa odstupi s dužnosti? Nikad, pa ni onda. Stari papa nije htio sudjelovati u ovim igrankama pa je postavljen ovaj luđak. U očima mu se vidi da je zvijer. Ista priča je i s našim bivšim ministrima.
Prije koji sat sam se vratio od doktorice, naravno i dalje bez maske i testova, malo smo se dotakli aktualne teme iako sam sam sebi rekao da neću, ali doktorica je krenula. Iako 30+ godina radi u medicini, pelcovala se samo radi posla, kaže da je takozvana korona obična gripa, da ventilator ubije 90% pacijenata za što su krivi i doktori i pacijenti i da bi nas puno više trebali brinuti toksični spike proteini koji ulaze gdje treba i gdje ne treba i s kojima pelcovani mogu zagaditi i zaraziti nepelcovane ljude. U tom trenu ulazi starija žena i žali se na trnce i bolove u nogama nakon pelcovanja.
Zaključak? Kroz povijest su nas strašili i ubijali, dijelili jezicima, nacijama, politikom, vjerama, društvenim statusom, a sada evo dijele i ubijaju vakcinom. Kad je sama struka podijeljena, nije ni čudo da je i narod takav, a najveću igru tu igraju mediji, samo kure vatru.
EDIT:
Netko je spomenuo papinu gardu...
The Swiss Guard is known for its colorful Renaissance-style gala uniforms. It is the oldest military corps in the world. The members have to get vaccinated because they are close to the Pope, but not all accepted the mandatory vaccination policy issued by the Vatican. Three guardsmen now...
www.disclose.tv