• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moji dragi forumasi,kakve gluposti vi pisete mislim na koronase,vi jos stvarno vjerujete u Moronu,kolegica Jo pa i ti kolega Plus alaj cu te isprasit kad se jednom nadjemo uz kapljicu.
Meni su vasi strahovi postali smijesni jer ih nerazumijem,polako sumnjam posto ste oboje razumni ljudi,da ste prodane duse za judine skude,drugog objasnjenja stvarno nemam.
A kaj se tice onog svecenika,svaka cast za spominjanje vjesala,izgleda da ce stvarno biti potrebna.
No dali cemo naci ljude koji ce izbiti stolicu,nebojte se ima ih dosta ako treba osobno cu pomoci makar me opet udari karma pa cu snositi posljedice,ako time spasim(probudim)barem dvije duse,zrtvujem svoju.
Samo da javim,opet danas u Austriji(AT)bio u trafici i apoteci brez maske(obavezne su FFP2)i osoblje saltera nije ni trznulo na moju ludost,ja znam zasto,no mnogi od vas to nemogu spoznati.
Dragi kolege nemojte me krivo shvatiti,ne mrzim nikoga od vas,vec naprotiv a imam i zelju posjetiti kolegicu JO i kolegu Plusa,trebaju oni mene a nisu jos svjesni. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moj Kupljeni i ti si mi sumnjiv,tebe cu rijesit mojom Hotelom. 👨‍🌾
ps.nego dali ti radi FB,meni nece u AT. :unsure:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Hotela, zaobiđi me uvijek u što širem luku, ne, ne molim te, samo me jednostavno "zaobiđi, zanemari, izbjegni, ne diraj...".
Dovoljno sam star da mogu birati s kim se želim družiti, a s kim ne, odnosno s kim se ne želim niti prepirati. Moje je suvereno pravo da mogu birati s kim želim komunicirati, a s kim ne - s tobom ne želim, nikako, čak ni na ovoj temi "ovog foruma". Ako ti nije jasno što ovo točno znači - pitaj pametnije oko sebe, neka ti pojasne. Samo ti uvijek zaobiđi mene i moje postove, zauvijek!
I ne, nemoj si umišljati da smo si nas dva nekakvi "kolege", nemaš na to pravo, a niti moje dopuštenje... Dva smo svijeta različita i tu je svakoj daljnjoj priči o našoj komunikaciji kraj.

Posljednje uređivanje:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Osoba plus,postivam vasu volju,no moja ruka ostat ce stalno ispruzena,je ne zaobilazim nikoga pa ni gubavca.🤫
Nego drustvo kako je kod vas sa FB,meni u Grazu ne radi a javljaju se i ostali kolege sirom Evrope pa cak i Amerika,jel poceo Crveni Oktobar. :unsure:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E moji dragi forumasi,kakve gluposti vi pisete mislim na koronase,vi jos stvarno vjerujete u Moronu,kolegica Jo pa i ti kolega Plus alaj cu te isprasit kad se jednom nadjemo uz kapljicu.
Meni su vasi strahovi postali smijesni jer ih nerazumijem,polako sumnjam posto ste oboje razumni ljudi,da ste prodane duse za judine skude,drugog objasnjenja stvarno nemam.
A kaj se tice onog svecenika,svaka cast za spominjanje vjesala,izgleda da ce stvarno biti potrebna.
No dali cemo naci ljude koji ce izbiti stolicu,nebojte se ima ih dosta ako treba osobno cu pomoci makar me opet udari karma pa cu snositi posljedice,ako time spasim(probudim)barem dvije duse,zrtvujem svoju.
Samo da javim,opet danas u Austriji(AT)bio u trafici i apoteci brez maske(obavezne su FFP2)i osoblje saltera nije ni trznulo na moju ludost,ja znam zasto,no mnogi od vas to nemogu spoznati.
Dragi kolege nemojte me krivo shvatiti,ne mrzim nikoga od vas,vec naprotiv a imam i zelju posjetiti kolegicu JO i kolegu Plusa,trebaju oni mene a nisu jos svjesni. 👨‍🌾

Hotela, ti si idiot.
PRIJATELJ mi je umro - PRIJATELJ, shvaćaš li idiote idiotski PRIJATELJ mi je UMRO, prijatelj iz čije kuće nisam nikada izašla a da mi nije na stol iznio najbolje od onoga što je u svojoj pušnici napravio. Umro je u čakovečkoj bolnici na respiratoru na kovid odjelu.
Reci njegovoj udovici da je korona izmišljotina. Na grobu mu piše HORVAT VALENT.
Ne neki imaginarni lik, ne netko tamo, ujak prijatelja mog prijatelja, MOJ PRIJATELJ HORVAT VALENT leži u grobu jer ga je ubio korona virus. Bog ili sudbina su bili milostivi pa su mojoj prijateljici ostavili kćer na životu koja je isto bila na respiratoru u isto vrijema kada i on..
Kloni me se hotela, nekada si bio normalna osoba i rado sam sa tobom komunicirala, sada si luđak ili si na drogama ili ti je alkohol ispio mozak, sada si totalni idiot i kloni me se hotela, molim te, nemoj se referirati na moje upise svojim idiotarijama, molim te..
Odi na psihijatriju da te spase ako još mogu, mene ne teba spašavati.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953

Reakcija Crkve
Sada je Zagrebačka nadbiskupija objavila reagiranje Hrvatske pokrajine Družbe Isusove kojoj pripada svećenik Zdravko Knežević. U njemu se ograđuju od Kneževića i ispričavaju javnosti. ........

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Hvala na epitetima JO,cvrsto stojim iza svojega misljenja na koje imam pravo htjela ti to ili ne,takodjer ti imas svoje pravo svidjalo se to meni ili ne.
Svatko ima svoju volju,neka tako i ostane,zalim za tvojeg susjeda i prijatelja,ujedno za sve ljude koje je pomela ova PLANDEMIJA,nazalost otici ce jos dosta ljudi. :cry:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dragi kolege,koji zelite,snimite aplikacije Telegram i VK one vam rade brez problema.upravo sam na njima.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
No dali cemo naci ljude koji ce izbiti stolicu,nebojte se ima ih dosta ako treba osobno cu pomoci
makar me opet udari karma pa cu snositi posljedice,ako time spasim(probudim)barem dvije duse,zrtvujem svoju.
Gospodo Moderatori, da li Vi stvarno možete i dalje ovako nešto (boldano) smatrati normalnim pisanjem i tolerirati u 21. stolječu? Ili je i po Vašem mišljenju i "ne poduzimanjem ništa" najbolje "nama nekima drugačijih svjetonazora i stavova" da se zauvijek klonimo od ove teme, foruma i ovakvih napisa?

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Hotela, ti si idiot.
PRIJATELJ mi je umro - PRIJATELJ, shvaćaš li idiote idiotski PRIJATELJ mi je UMRO, prijatelj iz čije kuće nisam nikada izašla a da mi nije na stol iznio najbolje od onoga što je u svojoj pušnici napravio. Umro je u čakovečkoj bolnici na respiratoru na kovid odjelu.
Reci njegovoj udovici da je korona izmišljotina. Na grobu mu piše HORVAT VALENT.
Ne neki imaginarni lik, ne netko tamo, ujak prijatelja mog prijatelja, MOJ PRIJATELJ HORVAT VALENT leži u grobu jer ga je ubio korona virus. Bog ili sudbina su bili milostivi pa su mojoj prijateljici ostavili kćer na životu koja je isto bila na respiratoru u isto vrijema kada i on..
Kloni me se hotela, nekada si bio normalna osoba i rado sam sa tobom komunicirala, sada si luđak ili si na drogama ili ti je alkohol ispio mozak, sada si totalni idiot i kloni me se hotela, molim te, nemoj se referirati na moje upise svojim idiotarijama, molim te..
Odi na psihijatriju da te spase ako još mogu, mene ne teba spašavati.
Jel bio cijepljen?

Čini se da bi se ti isusovci ogradili i od Isusa koji bičem tjera trgovce iz hrama.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jel bio cijepljen?
Nije.
U vrijeme kada su se zarazili nije bilo dovoljno cjepiva pa njegovo godište još nije bilo na redu.
Žena mu je preboljela doma bez nekih većih problema, relativno lako, on i kćer su nakon 9 - 10 dana završili u bolnici i ubrzo na respiratorima.

Čini se da bi se ti isusovci ogradili i od Isusa koji bičem tjera trgovce iz hrama.
Onda se ogradio i Papa. Već je nekoliko puta javno, pred kamerama, pozvao ljude da se cijepe.
A u Vatikan ne može ući nitko tko nije cjepljen ili nema negativan test.

U Vatikan od 1. listopada s covid potvrdom​

U Vatikan će od 1. listopada moći ući samo osobe s valjanom covid potvrdom, objavila je Sveta Stolica u ponedjeljak

Svaki stanovnik, zaposlenik ili posjetitelj Vatikana morat će pokazati potvrdu da se cijepio protiv covida-19, prebolio zarazu ili ima negativan test na koronavirus.
Priznavat će se EU covid potvrda, vatikanska "zelena putovnica" ili drugi strani certifikati, objavio je Vatikan i najavio da će vatikanska žandarmerija vršiti provjere na ulazima.

Nova pravila neće se primjenjivati samo onda kada vjernici budu prisustvovali misama i liturgijskim slavljima u Vatikanu. Njih se poziva da poštuju higijenska pravila.

Papinsko povjerenstvo za Vatikan svojim dekretom je slijedilo uputu pape Franje da se osigura sigurnost i zdravlje ljudi u Vatikanu.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa kaj onaj gore ne može ništa napraviti sa svoje sljedbenike, već se moraju cijepiti.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Negdje procitah da papina straza se odbija cijepiti i da ce ga ostaviti,kaj bu i papa ostal gol. :unsure:

ps.FB opet normalno radi

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa kaj onaj gore ne može ništa napraviti sa svoje sljedbenike, već se moraju cijepiti.
Nisi katolik?
Bog - ako u njega vjeruješ onda znaš - ti je dao slobobno prosuđivanje i slobodnu volju, slobodan izbor, slobodna djela i osobnu odgovornost za njih.
Tako nas uči Vjera, i tako stoji u Bibliji.
Kada treba ti pomogne kao Štefu da dobije na lotu, ali bez tebe samog ne bude ništa: :)

Išao je Štef svake nedjelje u crkvu, cijeloga života, a bio siromašan....i odluči on moliti Boga da dobije na lotu da se konačno oslobodi siromaštva. Svaki puta za vrijeme mise je molio: "Daj Bože da dobijem na lotu, daj Bože da dobijem na lotu....."
Bile Bogu već pune uši tih molbi, bilo mu i žao Štefa, i jednom, nakon što je Štef opet molio, začuje se glas u crkvi: pa daj već jednom kupi i ispuni taj vražji listić.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Nije.
U vrijeme kada su se zarazili nije bilo dovoljno cjepiva pa njegovo godište još nije bilo na redu.
Žena mu je preboljela doma bez nekih većih problema, relativno lako, on i kćer su nakon 9 - 10 dana završili u bolnici i ubrzo na respiratorima.
Aaa... To je bilo u vrijeme dok su se glavonje cjepile preko veze, pa je stoka sitnog zuba bila na čekanju.
Tužno.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh