Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Hotela! Kad bu kod nas vulkan?
Je, osim kod nas. Onda je prava katastrofa pocela..ako se osvrnete u povijest, nakon svake velike prirodne ili umjetne (rat) katastrofe slijedi procvat gospodarstva...kapital igra igre bez granica!
niš novo da ameri sami svoje poruše i onda ide obnova...i zarada!
Da je uhljeb, cijepil bi se (u strahu za "radno" mjesto) i šutil...Jel radis u relnom sektoru ili si uhljeb?
O njezinoj struci i znanju, baš me briga, ali ovo što je navela valjda stoji!. Stožer i vlada pokušavaju održati razinu simpatičnosti, da se nikome ne zamjere, što je neodgovorno. Nikako da zauzmu jasan stav. S jedne strane govore da se trebamo cijepiti, a s druge strane u Znanstvenom savjetu vlade sjede ljudi koji to dovode u pitanje", komentirala je Kekin
Jel radis u relnom sektoru ili si uhljeb?
ObrtnikJel radis u relnom sektoru ili si uhljeb?
Da se samo nadovežem, spominjala sam onoga sa placa kojega sam se predprošle subote klonila zbog sumjne da je zaražen koronom jer mi je sam rekao da ga se klonim, a koji je samo pola sata prije fajrunta - odlaska kući sa tržnice - zvao sina iz Varaždina da dođe i zamjeni ga u Čakovcu - oba dva žive u Varaždinu - jer mu je bilo jako loše i nije imao snage odraditi još tih pola sata.Nebojte se dragi kolege forumaši sve je bilo i pod kontrolom "svečenika rolera" , potrudio se on zatražiti i "božju" kaznu za Beroša, ako sam bar malo zapamtio nešto kao: juda, izdaja, vješala...
Evo upravo mi se javio stariji zet, došli su doma z' mora. Veli znaš deda da je "taj i taj" anti protivan cihepljenju i svim mjerama došao jučet do nas i požalio se: svi smo imali koronu i ja i žena i djeca... Baš nas je satrla, nismo još uvijek za ništa... A je, a nas su ismijavali...