Nisam. Od prvoga njegovog intrvjua koji sam odslušala kada je bio u NU2 - mislim da je bilo NU2 jer je trajalo dugo, ali ne isključujem da je bila i neka druga emisija, no nebitno - rekla sam mužu - još jedan prodavač magle.
Maglu je uspješno prodao i potkožio se sljedećih pet godina u eu parlamentu.
Krenuo je kao reformator i spasitelj Hrvatske i odmah se izjasnio - spasiti će Hrvatsku samo pod uslovom ga mu građani Hrvatske daju natpolovičnu većinu i omoguće mu formiranje njegove beskoalicijske vlade. Da on sam posloži Hrvatsku bez ičijeg utjecaja . U suprotnom njega ne zanima vođenje države ako nema otvorene ruke.
Za izlazak na, i dobivanje parlamentarnih izbora treba razraditi i stvoriti logistiku diljem cijele države. Logistika se gradi godinama. Logistiku je morao graditi još od prije početka eu parlamentarne kampanje i svakoga božjega dana nakon završetka eu parlamentarne kampanje do zadnjega dana sljedećih parlamentarnih izbora. U svakoj županiji, u svakome gradu, u svakoj općini.
U koliko županija je osnovao ogranak svoga - čega? jel on pokret, jel nezavisni, jel stranka?
U nula (0).
U koliko gradova je osnovao to nešto što treba za izlazak na parlamentarne izbore?
U nula (0).
U koliko općina?
U nula(0).
Koliko ima svojih ljudi i koje, koje će staviti na kandidacijsku listu i kada će ih pokazati i prikazati da ih birači upoznaju, da se mogu odlučiti dati im svoj glas?
Nula (0).
U pet godina vremena od eu parlamentarnih do sljedećih parlamentarnih Kolakušić će u državi Hrvatskoj imati nula (0) gradskih i županijskih ogranaka i lista za hr parlamentarne izbore.
On će koalirati sa Žz - računica je dobro sračunata - trebaju im dva mandata - jedan za njega i jedan za Sinčića, a toliko će udruženi vjerojatno dobiti, pa kada petu godinu istekne eu mandat, ne prođu li opet, uhljebiti će se dalje u hr parlament, budu se našli naivci koji će im ga pokloniti. Pernar će priskočiti jer se i on nada hr mandatu, tako da bi i mogli dobiti u dvije županije 5%
Nije Kolakušić niti imao namjeru zajahati nacionalnu politiku, cilj koji je imao je ostvario, u pet godina pet milijuna čistih u đep koji su mu ostvarili levati koji su mu dali glas.
Kao i Živi zid, preveslao je naivne i sad fino trlja dlanove, jaše na populizmu jer je svjestan da uvijek u društvu ima taj određeni postotak onih koji se pale na populizam ko fosfor na kremen i više mu ne treba.
Naivnih je uvijek bilo i uvijek će ih biti, ko što će uvijek biti onih kojima korona ne postoji a umrli su od korone.
O, nemaj brige odslušala sam ja hiperaktivnog Kolakušića dovoljno puta, iako sam ga skužila odmah prvi puta, procijenila ga, ocijenila ga, i eliminirla ga kao i Žz sa stopostotnom točnošću.
Više ga nemam namjeru slušati, moje je vrijeme predragocjeno da ga trošim na slične njemu.
Ako ga želim beskorisno trošiti, za to imam ovaj forum i par sličnih, tu se barem nasmijem, a sa Kolakušićem &compani je to ubijeno vrijeme.
PS:
Kada sam za Žz govorila davno prije prošlih parlamentarnih da su prodavači magle na drugome forumu, ih što su me nakalemili svime i svačime.
Kada sam rekla da će sdp i Bero popušiti odmak kako je Bero postao predsjednik sdp - a, ih što su me nakalemili.
Kada sam rekla da će Plenković dobiti i ove izbore pred godinu dana i pol dana, uh što su me nakalemili.
Kada sada velim da će Plenković dobiti i sljedeće izbore, kaleme me ko tovarnog konja.
A sve tamo od predsjedničkih kada se Bandić kandidirao za predsjednika države i kada sam rekla da je teški lažov i falš roba i da neće proći, i kada sam rekla da je Sanader falš roba bez obzira što je prošao, moje su se procjene pokazale stopostotno točne.
Ima mala nos i za politiku i za realu braco moj, i ne slutiš koliki.
Iako su mi uvijek govorili da je frntasti.
Ajme, napeljal si me na politiku, nemoj više, taman smo primirili strasti, nek na ovome ostane ako nemaš ništ protiv.