Shvacamo polako(ja sam odavna ali ne zelim se praviti vazan)da je ovo plandemija,doktori su poceli govoriti i stiha opominju ljude u vezi cijepljenja(istine)kao i inspektori u policiji(pouzdani podaci)kojima nisu jasni brojevi zarazenih jer ih dnevno vise pute mijenjaju te im predocuju.
Evo jedno pitanje za razmisljanje,na kraju cu dati moje misljenje odnosno sumnju.
Dali znate da cika "doktor"bill posjeduje u Americi 264 000 hektara,bozes i cukerbreg takodjer mnogo za ostale lovase neznam ali sigurno ih ima oho ho.
Sumnjao sam da zele uzgajati GMO hranu,no nekoji izvori govore to njima netreba,kupuju da se namjerno nebi nista sadilo,odnosno zbog programa gladi(smetaju im ljudi).
No moja luda glavica sumnja i u to djelomicno( nasmijemo odmah vjerovati na prvu)poceo sam sumnjati dali te povrsine nisu deponije za drva sto se naglo kupuju po cijelom svijetu i to Amerika i Kanada.
Naime posto radim na gradilistima i putujem dosta kao i kroz SLO,HR dosta se sijeku sume i drva svugdje,to primjecuju i drugi ljudi.
Danas razgovaram na gradilistu s gazdom austrijancem i kaze da je gradja u AT otisla gore za 30% posto mu nasa firma radila krov,zvanicni odgovor da amerika i kanada kupuju jer je tamo stala proizvodnja zbog morone.
Sef jucer kaze da ameri takodjer masovno kupuju paradajz po svijetu navodno zbog Kecapa,nestasica sendvic panela za krovove a imamao i problem s limom(gradjevinskim)a Italija narucila navodno veliku kolicinu stambenih kontejnera,za koga?
Mnogo pitanja a nema logickog odgovora kao ni lijeka protiv morone,ljudi umiru po bolnicama od toga,dali nekog znate da je umro doma od te morone.
Ljudi ne dozvolite da vam neko namjerno i naprasno namece misljenja i oduzima slobodu govora i misljenja.
Trazite istinu i nebudite lijeni i sutljivi.
ps.cuvajte se u ova teska vremena,pogotovu oslobodite se nametnutog i smisljenog straha
🙏