Fala lipa... Dakle priča kaže ovako, upozna san jednu curu ovo lito i kako to krene odvela ona mene na selo... Okolica drniša, u selu koje ne dugo 7 km sve skupa 30 ljudi. Tamo žive njeni roditelji koji su u 10 godina sve skupa držali 15-ak kokoši... Ja njima doveja 2 koze... Nit je to bila sanska nitalpska već neka bastarda sta nema uopće mlika, iman više ja nego one... Al su bile bredje, jedna okozila jednog jarica koji je lud totalno čas na krovu čas punici jede kosu a druga svaki čas ima okozit... Ja vidija da hi to bija trošak in kupovat mliko reka mi i veterinar te kupija jednu veliku dodatno krizanku alpske i sanske sa dva ženska jarica te još jednu sansku od 15-ak dana, tu je prihvatila velika te sad sisaju njih tri nju... Zanima me kako triba dalje ulagat novac nije problem, u sta koliko posla ima... Cilj je proizvodit mliko za prodaju te sir, kome prodat, di nabavit muznu opremu kako kozarnik napravit te koliko mi treba kvadrata stale za početak 50-ak koza... Ispričavan se na opširnosti