• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krtični plug- usluga

EPP

Novi član
Tu od
21 Kol 2023
Poruka
2
Pozdrav svima, uputio me na vas covjek iz Savjetodavne. Dolazim iz SMŽ, Glina, trebam uslugu podrivanja krtičnim plugom. Znači plugom koji izgleda kao rilo ali na kraju ima kuglu koja prosiruje tlo i radi kanal. Traktor bi morao imati najmanju snagu od 250 konja. Nemam puno za podriti, cca 1 ha u trajnom nasadu borovnica. Klasična drenaža (sljunak, cijev, geotekstil) nije polučila uspjeh. Radi se o teskim tlima, glina.
Molim info od nekoga ko se time bavi a da nije iz Osijeka npr.
Zahvaljujem unaprijed

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,873
Prva stvar. Šta će ti 250 konja 😂?

Ja ti garantiram da ti je dosta 120 konja za 2 radna tijela, a toliko ti je i dovoljno.

EPP

Novi član
Tu od
21 Kol 2023
Poruka
2
Osim garancije, imas li kontakt za kritični plug? Hvala

Posljednje uređivanje od moderatora:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,873
Za tvoje područje nemam. Ali evo ja ti kod sebe u voćnjaku. Čista glina. Vučem podrivač s kuglon na 70 cm (jedno radno tijelo) s traktorom od 70 ks.

Ali vocarskim, laganim.

Da imam jedno 4t vukao bi ga na 90 cm... Ali sve preko pola metra je sasvim dovoljno.

Najnoviji postovi

Na vrh