• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Krumpir za saditi

pcmarec

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
84
Lijep pozdrav :(clap):

jel će te ići što u mojem smjeru, ja bi trebao nešto "roka"

Ne baš ko zadnji put al podosta

LP

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
To je za Stubicu, ako se dobro sjećam?
Budeš rekao kolko treba, pa ću vidjeti, a bude lakše ako se još netko iz onoga kraja javi - ili iz smjera prema Stubici. Budemo se dogovorili,može preko pp. Ma budemo nekako sredili - samo ćeš mi morati reći kolko Roka trebaš da ostavim ,jer njega nemam baš previše.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo počela prodaja krumpira, u četvrtak bude muž na sajmu u Varaždinu, pa ako tko osim ovih koji su se već javili treba, može si tamo pogledati.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Drago mi je što si zadovoljan.
Samo pazite na klice kada budete sadili, pogotovo Adori - to je onaj sa velikim klicama - da se ne lome - to je jako rani krumpir, i bude došao veoma rano za berbu.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ako je gordan na slava gori tam su dani krači a srne pitome domače životinje .

Pas se zubima drži za drvo a laje na guzicu

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,775
e johaba, al smo te lepe spominjali dok smo adoru sadili...
sutra rešim belu rosu i ja sam gotov...
al se pazi kaj bu naraslo...:(giggle):...da nebi bilo :icon_hang:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A sam ti ljepo rekla da ti bu žena klela mater dok bude Adoru sadila, pa si reko - šalji. I reko si još - čim tvoje žene višer mrmore, to deblji krumpir ti zraste.
Daklem - psssst........Imala sam drugu opciju ti dati Rivijeru. Klice ni na frtalj ko Adori.
Ajd, da te utješim, budem ti dela sliku navečer mojega u plasteniku - isti taj kojeg si dobio ti, puknuti, gordan, snupy ak se ne varam,i svi koji su teli jako ranog žutog.
I da vas ne čujem da nešt ne valja, jer ak valja meni, i ak ste radnici pravi - nema razloga da nebude valjal i vama.
A čeka još nekoga, njih par, sam budem im morala po gajbicu smanjiti jer sam na knap.
I još šuti jer sam ti dala svega Marabela kaj sam imala - samo je jedan čovik dobil dvije gajbice, i jedan još jednu poštenu.Huh.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo kojote - vidi, ovo si sadio, i zbog ovoga te žena karala - sada joj pokaži sliku, a onda karaj ti nju.

Adora koju sam ti dala.
Sađeno 14. i 15. februara. Ali je bilo puno oblačnih i hladnih dana sa veoma niskim noćnim temperaturama, ispod nule.

20150320_144140_zpslzvidycb.jpg
[/URL][/IMG]

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,955
Ja ne znam ljudi u čemu je problem, pa jasno je da je ovo podforum Ponuda, koji ima neka specifična pravila. Znači nije dozvoljena rasprava jer svaki post diže oglas na prvo mjesto.
Ne držimo se tog pravila ko pijan plota, ali 6 postova u istom danu je nedopustivo.

Na vrh