• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja sam počeo vaditi prošli vikend, urod je manji od uobičajenog zbog hladnog travnja i čestog orošavanja noćima i jutrima kad je bio mraz.
Ja sam jedan plastenik u subotu završila, sada već ide dio zasađen u drugome.
Cijena je još uvijek 15 kn, no, vidim danas da je počelo pomalo negodovanje. Mislim da će mi subota biti zadnji dan sa tom cijenom, no, od ta tri reda u drugom plasteniku - nekih 500 - tinjak kila - oko 150 je već prodano, vjerujem da će do početka sljedećeg tjedna ostati samo par desetaka kila za nižu cijenu.
Ovu godinu pokrivanja - raskrivanja ću pamtiti debelo u budućnost.

Gerd1987

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
110
Ja prodajem na veliko u ovoj nesretnoj džamahiriji od države kojoj je Hrvatska debeli zapad i možemo samo sanjati takve cijene. U subotu planiram vađenje 5 tona, cijena će vjerojatno biti između 2.50 do 2.80 kuna.

Posljednje uređivanje od moderatora:
O

ObrisanŽ28

Guest
Ja neznam tko to kupi po toj cijeni ovako ne ide.
Mladi se proda po 3 kn i to jedva u zadnje vrijeme

O

ObrisanŽ28

Guest
I ja prodajem krajnjem kupcu ali džaba valjda nemaju ljudi love.
Uvjek im skupo.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Meni se cini da ce dole bit smoki...na metar razmaka red od red sađeno a preko metar cime...
0D684765-88FE-4F4C-A39E-CA40BE20E8B5.jpeg BBCB5787-BF42-49E6-8527-444E9966B7F3.jpeg

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Zna se desiti ali u pravilu to bi trebao biti dobar urod. Ništa, štihaču u ruke i izvadi jedan grm. Javi da vidimo šta si upecao.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Mozda je jos malo rano za isprobavanje... Pa tek je u cvatu... Sada prihrana kalijem 😉

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Stanje kod mene... sorta mona lisa... Jucer nagrnut...
Pitanje - ojavljuju se stare licinke zlatice i postavljaju jajasca s cime i kada najbolje tretirati? Sada ili kad mlade krenu u "berbu"?

Prilozi

• IMG_20210601_164331.jpg
    IMG_20210601_164331.jpg
    136 KB · Pregleda: 21

Najnoviji postovi

Na vrh