to ti je biblijski obrađeno, nema posljednjeg doručka, ni ručka....nego znaš kaj!Jeli od zlatice bolje prskati ujutro ili uvečer
Cijena?Izvađeno danas prva tura Arizone sađene, 20.2. Nicala je tek 28.3.-30.3. Za desetak dana će biti sigurno još bolja ali budući da sam imao dosta pomagača danas izvadili smo 7 tona.
Kad je tebi lakšeJeli od zlatice bolje prskati ujutro ili uvečer
Actara je bila stara zaliha, više je nema u prodaji. Indikativno je da sredstva nisu tak dugo previše štetna dok se ne pokažu djelotvorna više od konkurentnih. Ne znam kaj misliti o tome, osim da su uključeni razni lobiji pa više nije moguće urvrditi kaj je stvarno jako štetno, a kaj je poljedica lobiranja.Ti samo zabranjene insekticide?
Mi krumpir prskamo svega par puta od plamenjače, od insekticida samo sjeme kod sadnje Actarom dok se nije zabranila. Tako da zadnje dvije godine ništa, zlatice nema...
Ima li netko iskustva sa Fazor-om u krumpiru? Kod nas i dalje ljudi idu u Hercegovinu po prašak protiv klijanja, Fazor mi izgleda kao jednostavnije rješenje, možda i manje otrovno???