• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

zeljkos

Novi član
Tu od
29 Kol 2023
Poruka
12
Čime je najbolje pošpricati protiv plamenjače?
KOje sredstvo?

Što je bolje protiv zlatice laser ili mospilan
 

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,665
Meni je tu nešto čudno s tim škropivima,prije 2 godine Mospilan bio dobar,lani za onu stvar, nula bodova, ni uši na ružama da potamani. Uzeo sam Alverde koji je sjajno odradio posao ali koji ove godine ne može ništa ušima, ali zato Mospilan ih potamani ko kuga. Išao sam ove godine sa Ampligom jer mislim da su možda zlatice stekle imunitet i to se pokazalo puni pogodak.
 

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,280
Istina. Meni ove godine mospilan nije riješio ni na ružama ni na jebukama uši.

Ali zato Pirimor je.
 

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,410
naravno da nije bilo šanse da se ne pojavi plamenjača u krumpiru u ovim uvjetima. nije jako ali je počelo. tretirao sam pred 4 dana sa acrobatom. ponoviti acrobat ili staviti nešto drugo? ridomil gold možda bolje?
 

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,410
kak je stanje kod vas sa alternarijom? kod mene je ima poprilično. luduju sa špricama dan i noć. ja sam baš danas išao u zaštitu. ima je već na pojedinim mjestima pa se nadam da ću je zaustaviti..polje blizu mene u tjedan dana sprženo do zemlje. nema više uopće cime. sve izgorilo.
 

Najnoviji postovi

Na vrh