• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
256
A kad se počinje saditi krumpir tu na kontinentu. Gledam tu prek grane u Jageru. Jučer bile dvije palete sjemenskog krumpira po 25 kg i pola palete po 10 kila. Danas još par vreča ostalo. Jel se to sadi sa hilticom ili se sprema velika glad

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,375
Ja sam ga mislio za jedno mjesec dana saditi... A sad. Znam pun k ljudi koji su komplet rasadu već posijali...

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
903
Mislim saditi oko 1.4., ali da nabavim sjeme da ga stavim naklijavati. Lani smo sadili sunitu i sylvanu i sylvana je bila super. I jako je ukusna za jesti. Sad di god zovem nema tog sjemena.

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
256
Ja sam ga mislio za jedno mjesec dana saditi... A sad. Znam pun k ljudi koji su komplet rasadu već posijali...
Hm, pa i ja sam nešto. Ako uspije da bude ranije za zemlju. Ali vani je trenutno zemlja smrznuta. Gdje ćeš s krumpirom. Na prozorsku dasku 🫣

Marko Polo

Novi član
Tu od
18 Svi 2022
Poruka
1
Pozdrav,

Možete li mi reći u kojem ste se rasponu cijena kretali prilikom plaćanja ovogodišnjeg sjemenskog krumpira?

Hvala i lijep pozdrav!

Najnoviji postovi

Na vrh