• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Krumpir

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,553
Koji je razlog da tako rasprostrete krumpir po podu? Moji su davno prije imali takve neke stalaže pa bi se slično radilo ali razloga se ne sjećam.

Sad ide odmah kod vađenja u pakete od banana i u njima stoji svo vrijeme do konzumacije ali cca dva mjeseca nakon vađenja se sve pregleda, izbaci što je gnjilo i sl. Za još narednih mjesec i pol - dva opet pregled, odstranjivanje klice i posipanje protiv klijanja onog što se troši iza Nove godine. Bez posipanja nažalost ne ide kod nas, niti je ikad moglo. Ja svoje nagovaram da pređemo na tretiranje protiv klijanja u vegetaciji (Fazor, maleinski hidrazid) jer ga smatram manje štetnim no nema šanse, ćaća radi kako je oduvijek navikao, tj. prašak.
Reci mi, molim te, čime posipavaš krumpir protiv klijanja?
Ja ne mogu ništa kupiti, sve je zabranjeno.

Najnoviji postovi

Na vrh