• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kučište poklopca hidraulike TD55

orahij

Novi član
Tu od
16 Pro 2016
Poruka
3
treba mi pomoc!zanima me dali su ista kučišta poklopca hidraulika od torpeda 4006 do 6206?meni treba jer mi je puklo na mojem TD55,stalno se dvoumim jer moj ima hidraulicni volan i ima neke dodatne prikljucke zbog tog.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,859
Ne razmem se baš v Torpedo, no trebalo bi biti isto.

haz0r

Član
Tu od
1 Lip 2012
Poruka
460
Isti je poklopac. Na mom je klipnjaca jednom prilikom izvalila dno kucista brutalno, doslovno zinulo .. Tanjirace bile na polugama i pukla civija na klipnjaci .... Uglavnom, zavareno, i nikad nije pravilo probleme tako i prodan.

orahij

Novi član
Tu od
16 Pro 2016
Poruka
3
puklo je u zadnjem djelu, rupa ko šaka i nije niko htio varit.kupljeno polovno za 2000kn:icon_winkle:

inače se bacam u restauraciju svojeg torpeda td 55 ..slagano je diferencijal hidraulik motor limarija...imam problem sa cahurama od rukavca eznam kako ih izbit van

Posljednje uređivanje od moderatora:

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,945
..nema slike
Sretno u restauraciji.
Ne mogu se smislit nacina ali u situaciji ceš se snaci :) nabiješ nesto između čahure i kućišta pa tak nekak istjeras ju van..svakakvi alati se tu nađu pri ruci kod takvih situacija

orahij

Novi član
Tu od
16 Pro 2016
Poruka
3
Neznam stavit sliku, trazi url... Rukavci su gore, nove pikse vareni rukavci,sad me samo zanima dali smije bit luft gore dolje jer ja imam malo. Mozda mora bit

Na vrh