• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Dok mi dojdemo, već se bu ohladilo, ak bu još uopće do onda kaj i ostalo ;)

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
E dragi moji, da bar bude prigode da se podružimo, iz razgovaramo, iz jadamo, podjelimo neke trenutke, koji budu ostali u sjećanju
Žanko je izabran, jer je sa moje strane Dalmacije, kontinetalnog dijela. Makar dobrog vina i pršuta ima po cijeloj svetoj zemlji Dalmaciji, tamo gdje su ljudi mirni i marljivi.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Eh sada si me s tom pjesmom vratio u osamdesete godine. Na poslu smo se ja i kolega iz radione dogovorili "petak je" da mi malo skoknemo na more, do mojega kuma, a on istovremeno obiđe i kumovog šogora (oba dva su lovci).
Pokupili mi i moju suprugu i moju kćer i po gasu.
Dok smo došli dole "domača ekipa prijatelja" se namjeračila da nas napije i počelo je - a bukara kruži. I tako malo po malo smo se mi svi dobro "usvinjili" čak su i domači prijatelji bili pod stolom, samo je moj kolega s posla ostao stajati na nogama. Prevarili su se u naumu, jer on je tada pio kao prazna cisterna :ppozdrav::hahah::ROFLMAO:, a kako smo svi tek drugi dan bili slabe volje :hahah: i nikad više toga "a bukara kruži"...

Ali, da u mlađim danima nismo radili ludosti i pizdarije - danas ne bi imali uspomena .

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
Mene samo zanima jedete li vi kakav prilogu uz tu mesinu?! :D Pa umro bih da pojedem toliko mesa odjednom. Udio mesa na mom jelovniku je max 10%. Prošla su vremena kad sam kobasice jeo kao kifle...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
@domy_os, pa kaj si sad "na paši"? 🤭
Biljna hrana je "otrovnija" na od mesne ;)

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
"Fala ti" MUHA 👌 :geek:📖, uzimam sad mali odmor od 🍷 ("čitanja").
"Zuji" mi sad u glavi ona jedna stara lijepa pjesma:
Tamo jedno davno leto! U Valjevu (stari grad) preko rijeke (Ibar, ako se dobro siječam), MIki Jevremović imao svoj kafić. Inače vojsci bilo zabranjeno izlaziti u taj dio grada. Ali ono što je zabranjeno to je najslađe. Inače kafić je bio ukrašen sa masu zlatnih ploča.:geek:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
919
@domy_os, pa kaj si sad "na paši"? 🤭
Biljna hrana je "otrovnija" na od mesne ;)
Nisam, ali jako malo jedem mesa. Ne može nikako biti otrovnija, meso je najgore za organizam, 100 bolesti uzrokuje. Baš osjetim neku težinu i umor kad pojedem previše mesa, a poslije "biljaka" letim. :D

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Skolko se najranije more u penziju kaj smo rekli?
Ja sa 1.1.2022., sitno brojim zadnje dane ;) Jedan penzić više kaj znači da buš moral malo više zapeti jer i ja očekujem da bu ve neko drugi delal za mene. Nemoj puno razmišljati gda buš u penziju jer buš samo loše volje, treba prije ostariti, a ti si još skoro omladinac:unsure:;):)

Najnoviji postovi

Na vrh