• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
@vlč.puknuti znam na kaj misliš, jesam,ali sam kasno zato su se malo zgužvali,druga tura je bila bolja😉

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
To nas sada mamis a znas da je bura zakljucala sve puteve k tebi i mozemo samo .....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A sata će i ta bura,pa se budu oni pršuti obišli ;)

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
A sata će i ta bura,pa se budu oni pršuti obišli ;)
Misliš kod vimi-ja,kad treba doći.
Šalim se, dobro ste došli kad god došli,samo vas dvojica obećajte samo vas nikako nema,Vice je bio nekako u 11 mjesecu,pa smo se družili malo,a kad ti dođeš previše te uposli,te bale te žetva uvijek nešto ,a zapravo možeš ti jedno večer 🚴‍♂️ poprijeko

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Jel vidiš,stalno priča da ćemo doći al me stalno zaposli,da me iskoristi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Ako ima koji forumaš u blizini koji ima povjerenja i svi koji nemaju straha ili srama su pozvani na gablec.
Juhe ne kuhamo, ali nekom drugom prilikom paprikaš služimo u poklopcima ventila.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
I sad neka netko reče da MUHA nije pedantan i čist u poslu,ja da sam bliže bi jeo,a ovako mogu samo😭na oba oka

Najnoviji postovi

Na vrh