• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,201
Znam kako ti je. Ja sam baš računao da bi mi bilo isplativije pojest ih i nabavit nove na proljeće.

Sad kad je snijeg i zaleđeno sve pojedu mi hranilicu koja im je inače za 3 dana u jedan dan. A od 10 koka 1-2 jaja dnevno...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,896
Ja imam i stare i mladice...uvijek u 2mj valimo piceke i taman pocnu nest na jesen...svake godine pomladujem jato...
Sad im srotam jecam kukuruz tritikal i koncentrat i pocele su natrag...bio im ocito sok ovo naglo zahladenje...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,042
Moje čitavo ljeto nisu nesle ništ, ali sad je ovih 10 mladih proneslo i trenutno jaja dijelim uokolo. Kokošja naravno, da forumski perveznjaki nebi poželjeli da su moja :ROFLMAO:

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
882
Ak se smije znati di ste nabavili te friske fileke? Ja bih isto uzel ako ima 5 ili 10 kila jer ovi vec narezani iz ducana nisu bas neka sreca.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,577
Još jedna voda i s njima na trake pa dok bu špeka......

Jutros doručkovao,, kod mene zovemo ,,škebići,, ja od svoje Rumenke očistio i spremio,,
Jedva čekam da u ovoj posudi vidim Duška Dugouška, bez kaputa,,:cry:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,042
Ak se smije znati di ste nabavili te friske fileke? Ja bih isto uzel ako ima 5 ili 10 kila jer ovi vec narezani iz ducana nisu bas neka sreca.
Imam svoje ljude koji mi nabave friške i birane.
Pošaljem ti link mesnice u kojoj vjerojatno možeš naručiti pa pitaj.

Jedva čekam da u ovoj posudi vidim Duška Dugouška, bez kaputa
To je posuda 30 litri, tu stane cjelo leglo ;)
Porasli budu oni pa onda bude neki paprikaš složen.

Ček malo,još mu nije pokazal kak se skaće 🤭. Mora prisloniti Pčelicu na gajbu i pokazati mu radnju 🤣🤣🤣
I da znaš da nisam, ove godine skakal nebu jer nemam cajta ni za sebe, a gde još za edukaciju
:ROFLMAO:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,981
Pripreme za vikend (kolinje), hladetina za doručak u 5 ujutro
IMG_20241205_190429.jpg
a za ručak buju friška jetrica, naravno na ho-ruk (na naglo).
Pa gablec popodne, kuhano za krvavice

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,201
Bit ću ja gladan i sad kad ga završim I sutra i za ručak i za večeru. Ja grah mogu uvijek jesti 😅

Jedino sam u subotu na klanju pa će ga žena i djeca dovršiti 😂

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,577
20241208_172330985.jpg
Nečeg ima unutra,,garant!!!
Malo je i kipjelo, al nema veze, da se očistiti,,,da se zna unutra je sve moje,pa i so ona je iz mog kantona,,,
Pitanje,, dal još neko od vas prefrira spravljanje hrane iz ovih zemljanih posuda,,, ovo je za mene vrh, vrhova,,po ukusu,🍺🍽️🥣

Najnoviji postovi

Na vrh