• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuhinja

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,928
Moram se malo šaliti. Ja sam onak v gušt vdrapil 2 orade i 1 lokardu. Ipak je to divlja riba,a ne one z dučana kaj imaju etiketu na vuhu. Mislim da bumo sutra krenuli po friške

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,838
Za jelo baš i nisam, ali to se ne bi moglo reči za Cmrečnjaka. Tu bi napravil iznimku. Dobar tek. I Urbanski biser mu nije loš.:ppozdrav:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,433
Zec i piletina..ja slazem malo drugacije nego obicno vidim da ljudi rade kotlovinu...
Na mast stavim luk ali na komade, poslije paprika i paradajz...pa gore na to meso i sve skupa dinstam barem sat vremena...meso se odlicno prozme okusima povrca... na kraju prokuhani krumpir okrenem u tom saftu...svi koju su probali, bilo im odlicno...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,433
Za jelo baš i nisam, ali to se ne bi moglo reči za Cmrečnjaka. Tu bi napravil iznimku. Dobar tek. I Urbanski biser mu nije loš.:ppozdrav:
Dobar mu je, ali sam jednom uzel rinfuzu 5l i nekaj nije valjalo...butelja sivog pinota mu je odlicna i konstanta...a s obzirom da rucak za tastov 79. rodendan onda smo se pocastili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,237
Proteklih dana na moru, su kćerka i zet donesli z Korčule (bili su na koncertu u čast Oliveru) 5 lit nekakvog crnog vina iz podruma. Iskreno, probao sam cca 1 dcl, u odnosu na to bolja su mi naša kontinentalna crna vina, na moru smo par put uživali u Istarskom teranu, ali vino z Korčule je za mene bio prosječni kiseliš. Šteta kaj smo popili naš Pinot z Frankofkom, hebiga "mi pijanci".🍷

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,433
Meni opcenito njihova crna nisu fina... Izrazito trpka ali su strasno razvikana i drze cijenu ko suho zlato (npr. Babic koji mi je.nist posebno)...dok popijes gutljaj vina, sve ti po zubima skupa vlece... teran mi je ok, iako bolji mi je slovenski...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,237
Ma, stvar ukusa, a ljudi vele da se o ukusima ne raspravlja. Svaki cigo svoga konja hvali, tako i oni svoj veletrgovački "bučkuriš". Ma pij malo, pij dobro 🍷

Najnoviji postovi

Na vrh